elifedaa Kızlar sorum başlıkta sürekli herkes övüyordu ablam dahil neyse alalım dedik aldık ben bir gün kullandım saat 10.30 gibi içtim gayet de güzel tadı varmış 😃 neyse canım hiç birsey istemedi o gün akşama doğru saat 16.30 gibi açlık hissi oluştu ve yemek yedim salata ve az tavuk parçacıkları olarak başka da biesey yemedim gerçekten yiyesim yoktu normalde yerdim tutamazdım kendimi yalan yok aniden kilo vermeye çalışamadım Bayadır düşünüyordum ama ablam da tavsiye edince denemek istedim size de sorum şu ki sizlerde kullandınız mı veya etkisi nasıl oldu fikirlerinizi bekliyorum (kilo için çok tepki aldım herkes içinde her ortamda yargılamayın lutfen🥲 guncel kilom da 77 boyum da 168)
Geveze_yazar elifedaa valla tadı müthiş ama düzenli içmediğim için etki görmedim,hayta çöpe atacaktım ama 1 hafta düzenli için bi size tekrar hatırlatacağım merak ettim🥹
simseklivekalpli elifedaa arkadaşım başladı kullanmaya 2 3 günde 2 kilo verdi. Gerçekten açlık hissetmiyor su iciyormus susattigi icin
Didemipekkkkkkk elifedaa Yapmayın bunu kendinize reklamını yapan insanlar deli gibi para kazanıyor. Karaciğerlere ciddi anlamda zararı var şimdi olmasa ileride illa ki çıkacak bunların acısı. Online diyetisyenler oluyor fiyatlar gayet uygun. Biraz geç verin kilonuzu ama sağlıklı verin 🫶
Sevemr Sizden görüp bakim dedim.. şu yazıyla karşılaştım. hamile ve emziren annelerin, kalp, kanser, epilepsi hastalarının veya bunları yenmiş kişilerin kullanması tavsiye edilmemektedir. Hem emziren anneyim. hem de epilepsi yi yenen biriyim..
elifedaa simseklivekalpli mide küçüldüğü için illaki yemeklerdeki yeme oranında azalma olacaktır diyr düşünüyorum
simseklivekalpli elifedaa bilemiyorum valla alıp denemedim dün flaş indirimde 275e falan düşmüş. Vereceğim iki üç kilo var zaten olmazsa alırım