Kızlar beneğim tam 2,5 aylık oldu 1,5 aylıkken mukus huzursuzluk akabinde kaka da ufak kan ile alerji olduğunu düşünüp süt ve süt ürünlerini kestim ilk oğlumda da yaşamıştık onun hemen kesilmişti kan gelmesi falan totelde 3 bezde falan oldu bitmişti ve 7.ayında kendi ek gıdada yoğurt dokunmayınca bende diyetimi açmıştım gelelim konumuza:) benim ufaklık işte biraz yoğun tepki verince ben yumurtayı da kestim korkuma doktora gidene kadar kuruyemişi de bide bu olay yaşanmadan 2 gün önce fıstık yemiştim belkide o çok tetikledi bu kadar neyse doktora göründük anlattim sen bi 3 hafta diyet yap dedi yaptım sonra tekrar gittik bebeğimde düzelmeler oldu tabi bu arada dedi ki hoca diyet açma listesi verdi işte kanda görsen mukusta görsen üzerine git çok büyük tepkiler verirse vücudu o zaman dur dedi biz alışmasını bekleriz dedi katı diyet yapmanı istemeyiz dedi tabi bizim 2 ay aşımız oldu ertesi gün biz diyet açamıyoruz 15 gün geçmesi lazımmış en az yani bekliyorum daha birsey yapmadım diyetlere devam ama ben yumurtadan pek şüphelenmiyorum yesem korkuyorum da yiyemiyorum kan tahlilinde çıkmamış hiç birine tabi net sonuç vermiyor biliyorum da alerjik bebiş anneleri sizlerin doktorları nasıl bir yol izledi biz araştırma hastanesine gittik böyle mi oluyor süreç ilk oğlumda ben gitmemiştim bile çünkü huzursuzluk falan olmamıştı kendim halletmiştim