theyikik Kızlar emsan yoğurma makinesi aldım da bilemedim bi başlığını makineye attım karardı zaten atılmaması gerekiyormuş . Geri dönüşü var mıdır acaba tekrardan patlatabilmemin imkanı var mı?
coraplarheptek theyikik tekrar parlatabilmek elde zor olabilir servise gönderebilirsiniz ama makinaya atılmamasi gereken birşeyi attığınız için ucret alırlar kullanıcı hatası diye
LezizeNine theyikik garantili ürünse belki değişim yaparlar ama kullanıcı hatası olduğunda genelde pek bişey yapılamıyor ürünlerde. Trendyoldan falan bak istersen başlığı var mı yedek parça olarak
Oli theyikik benimki beko ben parçalarıni hep atiyordum makineye ama kararma hic olmadi. Kendim icin soruyorum atmamak mi gerekiyor zira ben bunu bilmiyordum
theyikik coraplarheptek evet muhtemelen çünkğ atılmaması gerekiyormuş kullanma klavuzunda yazıyormuş okumamışım 🤦🏻♀️
rumihra Benimde emsan aynı şekil karardı cif ile güzelce yıkadım karartısı çıktı durulanınca kullanmaya devam ettim bir sorun olmadı
theyikik Oli ben attıktan snra klavuzu okudum ve atılmaması gerekiyor kararma yapabilir yazmışlar. Mutlaka okuyun kullanma klavuzunu :(
Anonim__ theyikik bende fakir marka var üstünde bütün aparatları için makinayla yıkanabilir yazıyordu cam haznesini atıyordum makinaya 2. Yıkanmada makinanın içinde paramparça olmuştu
Anonim__ theyikik ben atıyorum yoğurma aparatlarını ama kararma olmuyor sadece makinadan çıktıktan sonra siyah siyah şeyler akıyor makinaya takma gövdesinden artık atmıyorum elimde yıkıyorum sizinki nasıl düzelir bilemedim