Elifkurtulduuuu Bayanlar Mastit için ne yapabilirim sıcak uygulama süt artıyor diye bılıyorum canım çok yanıyo emzırsemfe gecmıyo
mematiii Elifkurtulduuuu lahanayı buzluğa at soğusun göğüslerine tut sonra rahatlatır demişlerdi bana.Birde sağman lazım bol bol yoksa enfesiyon oljr.veha iltihap kapar.
ysmnp Elifkurtulduuuu duş alın ılık suyla masaj yapın duştayken ve sık sık sağın emzirmek yetmiyor bazen
mysozclk Elifkurtulduuuu soguk uygula kesinlik sıcak tavsiye etmiyorum 6 aydır mastıt oluyorum alıstım artik şu lansınohların sıcak soguk kompleksini aldım oyle oyle idrare ediyorum benim kız bıde hıc emmedi sagıp verıyorum 🥹
Ferk Sıcak su kompleks ve sağma yada lahana varsa evde sıcak suya batırın koyun göğüsünuze sonra elinizle sağın ovalayip
Ferk Elifkurtulduuuu emzirme pozisyondan oluyor ben sıcak yaptım ebe dediyse bilemem ama sıcak akışı kolaylaatiriyor diye biliyorum sıcak derken yakıcı sıcak değil tabi ki lahanaları haşlayıp çıkartıp bira beklwyip sogumasini ılık şekilde koyup bekleyip sağdim hemen geçti benim
Elifkurtulduuuu Ferk lahana sonrası sağım mı yaptınız göğsünüzde kızarıklık varmıydı bendeki birikmeden ziyade bi kenarda toplanmış morarıyor kozarıyor
Ferk Elifkurtulduuuu ilerlemiş olabilir o kadar olmadı benim arkadaşımın olmuştu ateşi çıktı antibiyotik vermişti doktor gecikmeden sağım yapın olmuyorsa geçmiyorsa doktora gidin. Benim baya taş gibi şişip kırmızı olmuştu
Ferk Elifkurtulduuuu göğüsünuzu emzirirken tutmuyorsunuz dimi parmaginizla o da kanalları tıkıyor demislerdi belli noktada
lena00 Elifkurtulduuuu Banyoda ılık suyun altında göğsü yukarıdan aşağı, biraz da bastırarak taramak gerekiyormuş. Tarağın dişleri orantılı aralıklarla göğse baskı yaptığından, o düğümler, bezeler illa ki çözülüyormuş