Deletedmom58 Kızlar 36+4’te doğum yaptım erken doğumlu bebeklerin çoğunda sarılık görülürmüş sürekli emzirmeme rağmen pazartesiden beri sarılık düşmek yerine artıyor tavsiyeleriniz var mı? Ne yapabilirim sık sık emzirmek dışında ?
araskuzumm0918 Deletedmom58 sık sık emzirmenin dışında çok sıcak tutmayın ,soğukta tutmayın arada olsun ve gğn ışıgı görsün mutlaka camın önünde uyutun eğer gğn ışığı vuruyorsa gözlerini koruyarak,emin olunki en iyisi emzirmek bunu unutmayın
AliasafinAnnesi22 Deletedmom58 38+5 te doğum yaptım benim bebeğimdedd sarılık olmuştu 1 gün kuvözde kalmıştı ben bol bol emzirdim bide 1-2 kaşık şekerli su verdim bir daha yaşanmadı çok şükür 🙏
Deletedmom58 Barsem1912 tamam aşkım psikolojimi bozdu pazartesiden beri şekerli suya bile yanaşasım var😂
Deletedmom58 AliasafinAnnesi22 şekerli suyu düşündüm bende hemen düşürürmü bilemedim,yarım bardak suya bir küp şeker atıp karıştırıp 2 damla versemmi ne etsem 🤦🏼♀️
16102018 38+0 Doğum yaptım 3 gün sonra 18 le küveze alındı 3 gece kaldık mama takviyesi de oldu ama pek almadı 12 ye düşünce eve yolladılar 2 gün sonra tekrar bakalım dediler emzirdim günde iki defa 30 cc mama verdim su verdim şekerli su da verdim güneş olunca camın önüne yatırdım bunlar istemediğim ama tavsiyeler üzerine yapma gereksinimi duyduğum şeyler ve kontrole gittiğimizde 8 e düşmüştü şimdi geçti çok şükür
Deletedmom58 16102018 bende şekerli suyu pek düşünmüyordum ama deniyicem yarım bardağa su koyup bir kesme şeker atıp içine 2 çay kaşığı versem olur mu ?
16102018 Şekerli su demeleri sarılıktan devamlı uyuyor uyudukça kan şekeri düşüyor anlayamıyoruz o en azından dengeliyor tabi ki anne sütü en en önemlisi ama ben uykudan uyandırıp emziremediğim için mama vs takviyeleri uyku esnasında rahat verdim
16102018 Deletedmom58 valla canım ben kontrole kadar yaptım düşünce vermedim artık şimdi sadece emziriyorum 2-3 günde bir su veriyorum
Mugesen88 Deletedmom58 kuzum geçmiş olsun.. 🤲Allah acil sifasini versin... Emzirmesin dışında.. yakalayabiliyorsun eğer güneş ışınların da iyi geldiğini uydum.. 2 saate bir değil 1 saate bir emzir tatlım.. 🤲 allahın izniyle atlatacak; endişelenme.. 😘