Aptalllarsizi Bu nedir yahu hep yorgun halsiz sıfır güç sıfır enerji bende mi böyle herkeste mi yoksa bi hain büyü mü yaptı bana😩2 bebem var benim loo kalk evini temizle yemek yap çekirdeğini al çocuklarınla oyna sonra çekirdek al çitle otur nedir böyle hep uyku hali 😩
Cicektebenimcicekligunlerde Aptalllarsizi Geçen gün astrolojiyle ilgilenen bir arkadaş gezegenler bu ara insanlarda mutsuzluk bıkkınlık yapacak dedi. Bence var öyle birşey bir yorgunluk,,olaylar silsilesi pandemi sonrası neler atlattık be.😂 Normal bence insanda izi kalıyor bir yerlerde 2020 sonrası biz düzelemedik.😂😂
usenmedimyaptimbirvelet Aptalllarsizi ben yaptırmıştım büyüyü burdaki tüm annelere yaptım yorgunluk büyüsü
Tomris-Hatun Mevsimsel degisimle alakasi yoktur bebek buyutuyoruz bunun yorgunlugu yoktur ruhende fizikselde cok yorgunuz bunlada alakali degildir biri buyu yapmistir kesin 🌝
Tomris-Hatun Aptalllarsizi dimi cok haklisin tanidigim bi hoca var fiyatida cok uygun 20 bin liracik yeniden dogmusa doneceksin 🌝
AnnaKurt Kendi evimde daha enerjikim ben 🤣 kaynanam her şeyi yapıyor evde yapacak bir şey yok otur parka git gel. Kendi evimmm canım evim 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Okunacaksa @Tomris-Hatun Adnan hoca var burda o üfler senin nefesin yetmez Hayriye.😂😂
agzimizintadikacmasin mombarbie_ ahahahaas aşkıms soyunup gel ahahaha 😆😆 hesaba da birkaç milyar dolar at tamamdır ahaha
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ayy doğru bebeleri pistten alalım hop kendimi hemen çekiyorum ayols 😁😁 gelsin yakışıklı hocam maşallah inşallah
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde ben üflersem büyü degil ama farkli seyler cikabilir ustunden 🌝
moderncalikusu Mesela böyle şeyler hissedince cidden ilk olarak aklınıza size büyü yapıldığı felan mı geliyor?😂 Mevsim değişimi, vitamin eksikliği,herhangi bir hastalık vs olabilir mi?
Aptalllarsizi moderncalikusu tabiki de hayır o işin ironi kısmı😂kan değerlerim düşük ondan böyleyim de vitaminler falan işe yaramıyor 😩hep yorgunum