Deletedmom_297 Kızlar bebeland kullanan var mı aranızda prima kullanıyoruz kayınvalidemdeyim küçük şok var prima var ama 5 numara yok alsam mı bebeland 5 memnun musunuz?
Goktepe16-04-19 Deletedmom_297 bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum bebelandı çok memnunum 4no kullanıyorum cnm
gzmemr Deletedmom_297 primadan baska birşey kullanırsanız mutlaka pişik olacaktır çünkü alıştığıyla devam etmek gerekiyor ...ama idareten bi deneyin belki yapmaz kremlerseniz popoyu ...çünkü aynı sorunu ben yaşadım kanteron yagı kullandım epey
Sevde_Defne Deletedmom_297 bende prima kullanırken aynı zamanda bebeland aldım.. Yani biraz bebeğin cildine bağlı bence benim kızda pişik yapmadı.. Ama ben her değiştirdiğimde zeytinyağı sürüyorum.. Yalnızca aklında bulunsun bez biraz küçük oluyor ölçüsüne göre.. Ona göre al..
Deletedmom_297 Goktepe16-04-19 öyle mi ince mi pişik bs yaşarmıyımmm acaba cumartesiye kadar burdayım tepe burasıdaaa köy gibi ne yapıcammm bilemedim
Goktepe16-04-19 Deletedmom_297 ben sadece bebeland kullandım zeytinyağı sürüyordum ilk aylarda pişik yapmadı hiç.sizin bez değişiklik sebebiyle olur mu bilemedim şimdi 🤷♀️İnşallah olmaz.
Deletedmom_297 Sevde_Defne sudokrem sürerim o zaman 4 bumara alsam küçük olcak 5 kullanıyoruz 5 numara alayım dimi