Papatya-eylul88 Kızlar sinirden öldüm resmen arkadaşımın bebegi 6 aylık kaynanasiyla yaşiyor defalarca uyarmasına ragmen gitmiş cocuga 1 tatli k. bal vermiş gerizekalı🤦🏻♀️🤦🏻♀️sinriimi öfkemi bir kenara bırakıyorum şuan.bisey yapmasi gerekirmi??
SetenayCo Papatya-eylul88 Gözlemlesin, herhangi bir tuhaflık görürse, nefes darlığı, hırıltı vb hemen doktora gitsin. Kaynanasının da saçını başını bir güzel yolsun.
isirganotu Papatya-eylul88 alerjik bir reaksiyon olsaydı hemen olurdu muhtemelen, yine de gözlemlesin. Ya da muhtemelen verdiği gerçek bal değil. Ama dikkat etsin bundan sonra ağır metallere maruz kalan çocuklarda otizm belirtisi görülme ihtimali çok yüksek. Geçmiş olsun.
Papatya-eylul88 bisenakillisinzaten SetenayCo isirganotu Meri-Mel Aselinannesi0655 Tesekkurler kızlar.izliyor cocugu bakalim.insallah olmaz.kaynanasiylada büyuk kavga etti.
Papatya-eylul88 isirganotu başka ne oluyor canım agır metaller dedigin.hangu besinlerde var.bilgilendirirsen sevinirum🌸
Aselinannesi0655 Papatya-eylul88 önce cocugu gözlemlesin sonra kaynanasına tuz ruhu versin ama gözlemlemesin
ttrck Ne manyak insanlar var ya eline ne geçti acaba bebeğe bal vererek gerizekalı mahlukat aptal karı
mematiii Papatya-eylul88 zararlı kız çok tutar bal çocuğu ay birşeu olmadıusa sorun yokta ben yinede gösterirdim güvenemem
perakus Papatya-eylul88 rezalet ya sinir oluyorum cidden. Böyle kaynanaya cocukta bırakılmaz cocugu gözünün önünden ayırmıcaksın işte madem böyleler. 1 yaşına kadar kesin yasak olan şeyler var bal süt vs inşallah geçer 🙏 haber ver bizede üzüldüm valla cocuga annesi dısında kimse müdahale etmemeli
bakkalemzigi Papatya-eylul88 bal hariç her şey veriliyor zaten 1 yaşa kadar bekleyememiş mi kv Hay Allahım ya