Deletedmom_106 tultanhanim örtü kullanmıyorum. Cif in yağ çözünü dış kapaklarına sıkıyorum süngerle silip nemli bezle alıyorum. Her gün bi dolap içini dışını yapıyorum komple ayağa kaldırmıyorum. Hem yorulmuyorum hemde temiz kalıyo sürekli elim üzerinde olduğu için
LadyGaddar tultanhanim Örtü kullanmıyorum, Yağ olan yerler varsa yag çözücüyle temizliyorum Sonra highgenic markasının sirkelim spreyi var yeşil şişe, Suyun içine biraz ondan döküyorum biraz sirke Bununla siliyorum pırıl pırıl oluyor
JollyBaby Selsil kullanıyorum çok memnunum yag lekesini söküp atiyor. Şeffaf örtü kullanıyorum yoksa çok toz leke oluyor
tultanhanim Atlasligunler örtüsüz kabarma vs yapıyor mu peki Biz evi aldığımızda mutfak dolabını değiştirmedik, kiracı varmış öncesinde pek dikkat etmemiş hafif kabarmalar var artar mı acaba diyorum
tultanhanim Deletedmom_106 normalde bebekten önce bende öyle yapıyordum ama şuan her işi kızımla yapıyorum oda tezgah üstüne çıkmak istediğiiçin onu yapamıyorum Boydan boya L ve duvara kadar Dışını sürekli hallediyorum ama içleri baya oldu 🥺
Deletedmom_106 tultanhanim uyuduğunda hemen bi yeri gözüne kestir . Hızlı hızlı yap . Genellde baharatlılığın olduğu kısım ve ocak kısmı yağlı kirli oluyo. Diğer yerler hafif bi tozlanıyo
tultanhanim Deletedmom_106 uykusu yarım saat 😢 o arada da takıntım lavoba duşakabin yıkamak 🙄 hızlıca bir duş gözler faltaşı sonra 🤣
htces tultanhanim kapitone örtü kullanıyorum ayda bir kez kapitoneleri yıkıyorum içini siliyorum her bulaşık yıkamada da dolap kapaklarını siliyorum yağ çöz ve camsil kullanıyorum