yagmuryigitalp Kızlar ev sahibi beni atacak elimde 700milyar var bildiğiniz uygun ev varmı bakiorum da ilanlara hepsi bir iki trilyon bulamiorum uyguna köy gibi yer istemiorum bir oğlum var gücük 😓
kaderbilge yagmuryigitalp insanlar o kadar insafsiz olmuski sizi o kadar çok iyi anlıyorum eşimin öz halasının evinde duruyoruz 4 ay önce zam yapmışlardı bugün gene zam yapmak istediler ve biz kabul etmeyince çıkın dediler ev aricaz artık Allah yardımcımız olsun inşallah bu ev sahiplerine de vicdan akıl fikir versin
KLORAK yagmuryigitalp trilyon nedir ya 😱 şaka gibi 2 trilyonunu olan üzerine az daha koysun gitsin yurtdışından alsın 😱
ecekusumm Canım bir miktar kredi çekemez misiniz? Elindeki paraya ev bulmak artık çok güç. 1+1′ler için bile milyon istiyorlar. Allah hayırlı bir kapı açar umarım size.
Sekeroglannn kaderbilge Çıkmayın mahkemeye versinler onlar size acımıyorsa siz de onları mahkemeyle uğraştırın
MoonCrystal KLORAK geçmişten gelmiş 19 sene önceki trilyondan söz ediyor günümüz trilyonu ise forum a yazdığı postu bile yardımcısına attırıyor olmalı 😁😁😁
yagmuryigitalp Sekeroglannn yok valahi ben bunlarla uğraşmak istemiorum daha fazla evini alsın münasip biryerine montalasin
Sekeroglannn kaderbilge Aynen öyle geçen sene yıllık 70 e tuttuğumuz evi bu yıl 120 bin olarak yeniledik