Beren2323 Yıllardır xp kullanıyordum hem yüzüme çok iyi geliyordu hem doğal duruyordu ama internetten baktım bulamadım önerebilceğiniz bişey var mı
Iremylcnkya07 Beren2323 watsons pure beauty bb olanını kullanıyorum çok fondöten sevmiyorum ben o yüzden bb aldım kışın arada sürerim😂
bebegiminbesigicamdan Beren2323 Maybelline affinitone ile makyaj hayatima basladim onunla devam ettim hep loreal true match de kullandim daha hafif bence ama suan boykot urunler oldugu icin bitince golden rose alicam
Adarenn Dmta flormarın hangisinden memnunsunuz benim yüzümde pul pul duruyor kullanamıyorum o sebeple
ecekusumm Günlük makyaj için L’Oreal true match, özel günler için ester lauder double wear benim tercihlerim.
Liya01 NM_mom kesinlikle dünyanın en iyi fondoteni senelerdir kullanırım çok pahalı ama fiyatına yüzde yüz değer asla başka fondoten kullanmam 😍😍😍
Cigdem61 Beren2323 misshanın bb kremleri hem çok güzel renk eşitliği ve kapatıcılık sağlıyor aydınlık veriyor hemde sivilcelenme yapmıyor gözenekleri tıkamıyor fondoten gibi ağır değil. Birde nars Bb krem ikisinden başka kullnmam özel günlerde de yeterli geliyor
berra_berra Beren2323 bitane var aslında kaç yıldır kulaniyorum hani o kadar kapaticiligi yok ama yüzünde hiç beli olmuyo sürdüğün benim yüzüm fondöteni emdiği için de güzel duruyor olabilir biraz pahalı ama içinde güneş kremi de var