Annelikdeneyimim- Kızlar burun temizliği için ne kullanıyorsunuz burnu tıkalı serum fizyolojik ile Çek dedi doktor ama daha iyi bir sprey vs varmı öneriniz açıcak burnu ağlıyor çekince 6 aylık olucak
crybaby Annelikdeneyimim- 5 cc serumu şırıngayla 2,5 2,5 sıkıyorum burnuna ayakta dik bir konumda sonra aspire ediyorum doktor bize öyle gösterdi 2 aylık bebeğim ağlarken yapıyorum susuyor çok rahatlıyor
tuvba97 Annelikdeneyimim- Serum fizyolojikle temizliyorum, yan yatırıp sağdan sıkıyorum soldan çıkıyor tüm birikenler, aşırı rahatlıyor bana doktor bizzat gösterdi yapılışını 4,5 aydan beri gün aşırı yapıyorum 🫠
buketedaa Annelikdeneyimim- merhaba aynı sorunu yaşıyoruz fotoğraf attım bu bizde baya işe yaradı doktorumuz verdi okyanus suyu biraz pahalı ama iş görüyor. Bu arada bebeğim 5 aylık günde 4 Kez kullanıyorum
teachermom07 Annelikdeneyimim- havalar sıcak hergün banyo yaptırabilirsiniz Banyoda zaten burun içi yumuşuyor çıkar çıkmaz sümükleri toplayın Ben uyutmadan önce hergün yıkıyorum rahatça nefes de alsın diye
crybaby Annelikdeneyimim- bence havalar sıcak olduğu için normal her gün yapıyorum valla sürekli tıkanıyor
pearlmomy Annelikdeneyimim- şu an bu dertten muzdaribim. Serum fizyolojik damlatıp çekiyorum ama aşırı korkup ağlıyor.sanırım elektrikli olanlardan Lıcam