biracemiannee 11acemiannee5 dakika önce 10 günlük lohusayım gece kalktigimda bebeğim yanimda değil yatagindaydi. Eşim e annem e sordum biz almadık dediler nasıl olur korktum
Atlasligunler biracemiannee bende bazen emzirmek için alıyordum yanıma yatırıyordum sonra uyku sersemliğiyle yerine yatırıp hatırlamıyordum. Eşim görmüş gece sen yatırdın hatırlamıyor musun demişti. İlk defa yorgunluktan yaptığım şeyi hatırlayamamıştım. Normal yani korkmayın
Tusa_ biracemiannee bende yataktan yanıma almışım hiç farkında değildim canım çok normal bu su içmeyi unutma emzirdikten sonra
paralelevrendemutlu biracemiannee Uykusuzluktan hatırlamıyor olabilirsin bende uyanıp yanımda bebeğimi arıyordum. 14 aylık ayrı odada yatıyor diş yüzünden bu aralar çok sık uyanıyor. Dengem şaşıryor bazen yatak odasında uyandığım zaman şaşırıyorum ben ne zaman geldim çocuk ne zaman uyudu diye
Bsmdg Bende dün gece kızımın ağlama sesine uyandım. Kucağımda uyuduğunu zannediyordum çok sık uyandığından kucakta sakinliyor. Yatağında görünce şaşırdım ama uykusuzluk ve yorgunluğa bağladım
zeynepyusufaslan biracemiannee ne ara uyuttum ne ara odaya koydum diye ben de sık sık yaşıyorum böyle unutkanlıklar normal canım daha yeniyiz
Purpleblueyellow Hiç korkma uykusuzluktan oluyor. Ben de bazen eşime söylemediğim şeyleri söyledim sanıyorum, ya da rüyalarla gerçekleri karıştırdığım oluyor sabah kalktığımda “bu yaşanmış mıydı ya..” falan diyorum. Hepsi geçecek inşallah.
penyyy biracemiannee Halisülasyon Görmen çok normal canım Ben de öyleydim her 2 saatte 1 uyandığın için insan aklını kaybedebiliyor
OzgeSyr_ biracemiannee hepimize olmuştur bu tür seyler yorgunluk ve uykusuzluktan aksini düşünmeyin iyi güzel düşünün bu tür seylere hiç odaklanmayın
Anatotales biracemiannee korkma bunu yorgunlukla yapıyoruz. Dün akşam çocuğu duymamışım eşim beşiğin içindeydi kafan dedi çocuğu pışlarken ben geriye uyumuşum ve bunu kaç oldu yaşıyoruz. Biberona mama yapıp yedirip sallayıp yerine koyuyorum hatırlamıyorum vücut otamatik yapıyor tamamen yorgunluktan oluyor
ozgeee22 biracemiannee bende beşiğe yatırmıştım kızımı gecenin bir yarısı sıçrayarak uyandım bebeğimi kucağımda uyuyor sanıp bir de yere düşürdüğümü sandım çocuğu uyku sersemi yerde aramıştım, beşikte görünce dünyalar benim olmuştu 🙈☺️ uyku sersemi sizde hatırlamıyor olabilirsiniz bence endişe etmeyin
scinar biracemiannee Ben cocugu koyup uyuduktan sonra oturarak uyuyordum uyanip bebegim nerde diye aranıyordum. Yorgunluktan buyuk ihtimalle. Hiiiic kolay bi donem degil cunku. Sabir diliyorum bu gunlerde gececek
Karakiz22 biracemiannee kendin koymuşundur ben kalkıp yatağın içinde bebek arıyordum eşim yatağına bıraktın ya diyordu ilk dönemlet uykusuzluk stres yapıyor böyle 1 yaş oldu şu an bile çok yorgun bir gün gecirdiğim de gece uyanıp nerde bebek diyorum