yemreninannesi Kızlar kafama çok takılıyor oğluma kedi tırnak geçirmek istedi ama geçirdi mi geçirmedi mi bilmiyorum ben baktım yoktu uzaktan gördüğümde oğluma doğru patisini uzatmıştı geçirseydi ağlardı demi Asıl sorum bi sıkıntı olur mu uyuyamıyorum düşünmekten
coraplarheptek yemreninannesi yani cizseydi görünürdü zaten de sizi bu kadar uykusuz bırakma sebebi nedir
Deletedmom_1111 yemreninannesi büyük ihtimalle tırnağını saklamıştır eğer tırnak batırsaydı izi olurdu korkmayın o kadar. Benim Bi sürü kedilerim var ama hiç biri kızımı tırmalamaz rahatsız olursa pati atarlar
zeynep91 yemreninannesi yapsa çizik olur kanardı kızımın öyle olmuştu alnını tırmaladı kanadı baya aşı oldu 4 doz flan
birminnakannesi06 yemreninannesi ablamın oğlu sokakta kediyi severken elini tırnağıyla çizmişdi galiba o zamanlar kuduz aşısını vurdurmuşlardı
yemreninannesi coraplarheptek kuduz olaylarından korkmuyorum ya ben anlayamadıysam diye o zaman pek bilmiyordum öyle
coraplarheptek yemreninannesi salyadan yaygın olarak bulaşır kuduz ve kuduz kediler kendilerini çok belli ediyor yinede isterseniz aşı yaptirabilrsiniz çocuğunuza içiniz rahat eder
Deletedmom_1111 yemreninannesi tamam sorun olmaz dışarda olsa kediler temiz hayvandır Bi doktor vardı geçen izledim Kediler insanlardan bile temizdir kediden çocuk hastalık kapmaz diye konuşuyordu benim kızım da hayvanların içinde çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı eğer tırmalarsa tabi ki aşı yaptırmak önemli
yemreninannesi Deletedmom_1111 evet ben sadece orayı anlamadım baktım yoktu ağlamadı da ama bende bi korku oldu
Deletedmom_1111 yemreninannesi kedi akıllı hayvandır bunalmıştır yada sadece eline dokunmak istemiştir Tırnaklarını saklamıştır eğer tırnak geçirse izi olurdu
Deletedmom_1111 yemreninannesi ama dikkatli ol yinede öyle her hayvanın yanına yaklaşmasın evet şuan merak ediyordu seviyordur ama Allah korusun yüzünü falan tırmalayabilir.
yemreninannesi birminnakannesi06 bende getirdim 1 ay oldu üstüne kanına bakacaklar şimdi ama yara mara yok
Miracinannesi_ yemreninannesi gebelikte kuduz aşısı olduysanız bebegide 4 yıl koruyor diye biliyorum ama emin değilim siz yine de bir doktora danışın isterseniz
Rwerdst yemreninannesi 1 ay olduysa zaten kuduz olamaz. Kuduz ilk 10 15 günde etki ediyor. Ayrıca tırnak izi yoksa sadece vurmuştur. Kediler her zaman tırmalamaz