sedanurserhatlan Kızlar selam, kızım 20 aylık ama sürekli yapma dediğim şeyleri yapıyor. Dönüyor dönme diyorum, herşeyi inadına yapıyor bazen kızıyorum, siz neler yapıyorsunuz?
Eglenogren sedanurserhatlan merhabalar. Benim oğlum da 20 aylık. Ben eğitimci olarak size şöyle bir tavsiye verebilirim. Yapma demek yerine yavrum bak böyle yapalım demeniz daha doğru olur. Mesela benim oğlum arabalarını atıyor. Bende oğlum gel bak arabaları burada sürelim ne kadar güzel değil mi diyorum dikkatini dağıtıyorum. Bir iki yapıyor sonra unutuyor zaten
Tomris-Hatun sedanurserhatlan biyerde okudum bu aydaki cocuklar olumsuz cumleleri algilamazmis yapma diyoruz ya yap die algilarlarmis ona dokunma dioz ya ona dokunmasi gerektigi anlamina gelirmis tuhaf bi durum
Duygu777 sedanurserhatlan benım kızım 18 aylık oda öyle dönüyo mesela bende dikkat et başın döner diyorm mesela dönüyo düşüyo sonra tekrar yapma kızım dıyorum yıne de yapıyo baska bısey yapıyorm dikkati dagılsn diye yine inadına yapıyo bende bakmıyorm ona yapmasn dye bırakıyo yapmayı😂😂😂
Aybarsmom_ sedanurserhatlan Merhabalar. Benim oğlum da 20 aylık. Yapma dediğimiz şeyleri o da yapar oldu herşeye ağlıyor bu ara. Size tavsiyem o esnada dikkatini dağıtacak şeyler bulmak. Ben hemen bi kaba su dolduruyorum çok seviyor çünkü suyu. Ağlaması ve inadı geçiyor mesela. Sabrımızı korumamız lazım geçici süreçler inşallah.