Mrcannesi Arkadaşlar kulağımda kireçlenme başlamıştı acaba iyi gelirmi bilginiz varmı kireçlenme yüzünden ağrıda arada oluyordu bunun ne ilacı ne şeyi vardı özele falan gittim tedavisi yoktu yakınlarınızda yaptıranlar fayda görenler varmı sülükten
AnnaKurt Mrcannesi Babaanneme senelerce göllerden sülük topladım varisleri için. Rahatlatıyor elbette
Rez Mrcannesi evet yaptıran var çevremde, KV bacaklarına atar kesin çözüm değil ama rahatlatıyor diyor, yengem başına attırmıştı alnına falan migrenim var diye iyi geldi dedi, ben tiksinmesem hemen yaptırırdım boyun fıtığım var ama korkuyorum ;/
Hadiburdanyak AnnaKurt varislere iyi geliyor mu bende randevu alıp kalp damar doktorna çok ağrım var 😔
Mrcannesi AnnaKurt anladım ileri yaştaki hastalıklar sanırım tamamen geçmiyor baş ağrımdan ben hacamatla kurtuldum kayın validem asla kurtulamıyor mesela yaşı olduğu için yıllardır böyle durduğu için kesin
Mrcannesi lohusaserbeti yararlı enzimler salıyor valla doktor tedavi edemiyor mecbur yaptırılıyor ne yapalım peygamber efendimizin zamanında doktor sülük hacamatmış gittiği sadece bence saçma değil
jap lohusaserbeti nerede hastalıklı bölge varsa kendisi gidip buluyo. O bölgedeki kanı temizleyene kadar emiyo, temizlediğinde bırakıyo
Miniminnak22 Ben göz alerjisi için koydum şakaklarima. Normalde kortizonlu damlalar bile fayda etmiyor ve tedavisi yok diyor Doktorlar . Ama tek seferde kesti
Mrcannesi Rez ayy valla korkma acıtmıyor bile bende tiksindim ama anlamadım birşey yok gibiydiler uyuşturucu etkileri var hatta asla yok gibiydiler iyi geliyor demek ya herkes yaptırıyor
Mrcannesi Miniminnak22 evet eminönünde satılıyor tanesi ne kdar şu an bilginiz varmı bem 10 tane sülüğe bugün 1000 verdim o yüzden
Rez Mrcannesi evet evet yıllardır biliyorum eski bi yöntem bu ama işte ıyyyyy sürüngenler vücudumda geziniyorlar hissi beni benden alıyor 😱