mycutebaby Kızlar banyo fayans seçmeniz gerekse koyu tonlar mı yoksa açık tonlar mı seçerdiniz benim aşırı kafam karıştı koyu uyumu da çok iyi aslında açıkda güzel gibi ama zaten diğer yerler hep açık yani bilemedim
bisenakillisinzaten mycutebaby kesinlikle koyu secerdim gri tonlarında. Açık rengi temizlemesi çok zor kiri çabuk belli ediyor. Bide koyu ton banyoda daha modern duruyor
Ogulluana mycutebaby açık renk genel olarak. Klozetin veya lavabonun orası koyu olabilir güzel bir kombinle harika olur
Dolores mycutebaby tek renk olmamalı. Genel olarak açık tercih edip duş kabininin içinde koyu renk tercih edebilirsiniz.
Ezgim0 mycutebaby kensilikle koyu seç çok iyi oluyor beyaz da temizlik hastası olmuştum en ufak saç düşse hemen gözüme batıyordu koyu renk bence muhteşem ben çok memnunum siyah benimki
momandad_16 mycutebaby gri olmalı kesinlikle banyo tuvalet koyu renkler kireçi çok gösteriyor ama gri öyle değil
Tatlican mycutebaby Koyu renkler cok cabuk kirec izini belli ediyor bizim ne acik ne koyu ortada bir renk cok rahat kullanimi
ArvenMom mycutebaby bir evimin banyosu tamamen siyah tuvaletinden duş kabin fayans banyo dolapları falan led aydınlatmalar var bilmiyorum çok hoşuma gidiyor siyah benim rengim
Deletedmom_106 mycutebaby renk işi zevk işi bişey diyemem. Ama derzsiz ( arası beyaz olmayan ) bi model secerdim. Koca koca bi fayans 😄