Merhaba hanımlar gerçekten çok kötü hissetrim sırf moralim yükseksin diye insanlara cebap veriyorum ama aklıma geldikçe sinirleniyorum.Benim kayınçom bizde kaldı dün 12 yaşında buara.Neyse şehir dışına taşınacajlar eşimde özliycem diye dursun dedi tamam dedim.Bugünde iki saat önce mi ne koridorda geziyordu kızım oda amca olarak oynar bakar diye düşündüm.Neyse ışık karanlıkmış ve kızım yerde sürünüyordu emekliyor yani .Bi ağlama sesi duydum eşime dedim hemen git bak birşey oldu diyoruz kayınıöa yok diyor bieşey yok ışık kapalı baktım ağzı kanıyor.Dişide üst o kadar panik oldumki anlatamam dudağı şişti acayip şekilde .Kanaması durana kadar ağladı şuan iyi ama sorduğumuzda nasıl düştü diye mermer yer oraya doğru kafası geldi diyor pek inanmadım.Günahınada girmek istemedim kanını ağzından akarken görünce dondum zaten.Sonra çizgifilm açtım sakinleşsin diye güldü eğlendirdim ama şimdi dudağı bu haldeyken içim buruk oluyor.Böyle biröey yaşayan varsa kaç güne geçer zaten pazartesi doktora gçtürücem ama içim rahay değil.