Tusa_ Kızlar ben bugün aşure yedim unuttum gaz yapıcağını bebeğime fena gaz yaptı kıvranıp duruyor uykuya dalıyor gaz ağrısından ağlıyo anason çayı var o iyi gelir mi normalde rezene içiyordum ama evde değilim
Tusa_ Tusa_ çok üzülüyorum nasıl böyle bi hata yaptım kaç saattir ağlıyor daha yeni aklıma geldi aşureden olacağı
Tusa_ zkusagianne o nasıl yapılıyor evde yok sanırım şuan anason çayı hakkında bilginiz var mı kaynanamdayım onda da anason varmış bende hiç bilmiyorum
zkusagianne Tusa_ anasonu hiç kullanmadım ama oda hem süt artırıcı hem gaz alıyormuş kimyon baharatınız varsa oda olabilir rezene nane
Tusa_ zkusagianne şimdi anason içiyorum eve geçtiğim zamanda rezene çayı içicem inşallah rahatlar bebeğim
maybeybi Anasonda iyi geliyor, ben bazı günler tane kimyon ve çörek otu, bazen rezene, bazende tane anason demliyorum sanki en iyi gelende anason oluyor ama sanki bebekte uyku yapıyor ya da öyle denk geliyor. Yapıyorsada iyi mi kötü mü bilmiyorum 🫢
Tusa_ maybeybi şimdi içiyorum anason çayı inşallah iyi gelir uyku yapsın bugün uyuyamadı yavrum sancıdan hiçte anlayamadım güzel uyur gece uyku yaparsa ne zaman etki eder acaba birazdan emer