buglemss Kızlar tesettürlüyüm normalde bu yaz iki gün havuzlu korunaklı bir yere gideceğiz inşallah ilk kez bu da ne cahil demeyin ilk kez alacağım 😅1.63 65 kgyum mayo mu alayım bikini mi birde nereden almalıyım sizce çok da pahalı bir şey olsun istemiyorum
yagmuryigitalp buglemss tesettür için haşamalar var kapalı bedenlerini bende bilmiom kendine göre al işte
Asyaveannesi04 buglemss bence bikini alın eğer her yeri kapalıysa, h&mden felan güzel var ben ordan alıyorum
Bugleminannesi28 buglemss haşemadan bahsediyorsunuz demi ben dülaptan sıfırçok uyguna aldım kalitelide
buglemss Bugleminannesi28 hayır haşemam var canım normal bikini yada mayo istiyorum korunaklı çünkü her tarafı
denizprenses1912 buglemss Öncelikle iyi tatiller🥰 ben mayo alırdım şahsen. LCW veya kotonda çeşitli mayolar vardı en son. Ben LCW den almıştım 600 TL’ydi sanırım.
caylavyu buglemss Fiziğinize hangisi uygunsa onu tercih edin. h&m , lcw, milla buralardan bakabilirsiniz
denizprenses1912 buglemss iade değil de değişim oluyor ki zaten gidin bakın deneyip öyle alın. Sonuçta içlerinde koruyucu bant var. Ben denemem bu tür seyleri mesela ama bedeninizi biliyorsanız sorun çıkmaz
delirmeceler buglemss trendyoldan bakabilirsin her yeri kapalı korunaklo bir yermiş canın ne istiyorsa kendini nasıl iyi hissedeceksen onu al