Beyza1122 Kızlar evden calsmak bu istiyorum çağrı merkezinden guvenlir bildiğiniz çağrı merkezi var mı başvuru yapayım
papatya0909 Beyza1122 bende basvuru yapıcam guvenilir yer arıyorm ilk defa mı olucak sizinde ? Cocukla cok zor olurmu bilemedm ama işede ihtiyacm var
zeynep865 Beyza1122 benim yakın arkadaşım çalışıyor evde bebeğinize bakacak biri var mı yanınızda yoksa çalışmanız mümkün değil
rumeysa51 İstanbul da ve Ankara da şirketi var Echoccs çağrı merkezi ben doğum iznindeyim Karaca Boyner ikea a101 emsan gibi şirketlerin çağrı merkezi evden çalışıyorum kariyer de başvuru var
eminnnee rumeysa51 merhaba bende araştırıyorum ama bunların ilanları nerede oluyor ve bebeğinizle nasıl yapıyorsunuz benim bakacak kimse yok zor oluyor mu
Geveze_yazar rumeysa51 merhabalar echossta hangi yeri seçtiniz bu sitede? Nereye tıklamam lazım bende evden çalışmak istiyorum ve başvuruyu hangisine tıklamam lazım?
rumeysa51 eminnnee Ben Şuan doğum iznindeyim bebekle zor olur hatta neredeyse imkansız diyebilirim ama başvurusu kariyer net de var isterseniz başvuru yapabilirsiniz
Sat_123 Geveze_yazar pek önermiyorlar o siteyi ya vardiya sistemi çökmüş fakat maaş vs hep eksik yatıyomuş