Tatlican elif1009 Ben 14 yil once bir bebege yarim gun bakmistim arastirmadim çünkü ozaman icin verdikleri para iyi gelmisti Sizi eşime söyledim o fiyata hayatta bakitmam sana en az 15bin olmali diyor ama 15yapmazlar dersen 10bari iste
cirkinordekyavrusu elif1009 dediğiniz fiyata yarım gün bile nerdeyse bakmazlar 10binden aşağı kimse ağzını açmaz orta yolu bulun
Gly_87 elif1009 esinizin arkadasi bile olsa cocuklarnn sorumlugnu alcaksn ,yarim gun bakmycaksn tam gun bakcaksn,sonucta disarda bi bakim evine verdklrnde bu parayi mecbur verceklerdi ki orda 7-8 cocuk birden olacak..avantajlari senin yannda tek basina bakilacak olmasi..lutfen hakkinizi öldurmeyin kimsenin yannda
defnemoms24 elif1009 inşallah küçücük bırakıp gideceğim. Ama elimden bir şey gelmiyor maalesef. Sizin arkadaşlar da ikisi memur 100 bin TL den aşağıya almazlar. Kendisi o paraya çalışır mı acaba. Eğer para konusunu dile getirmeye çekiniyor isen bahane bul bakma. Bakalım hem güvenilir hem de 6 bin TL ye bakan birini bulacaklar mı?
elif1009 defnemoms24 bahane bulamam çünkü daha minicik bebek. Parası az ben bakamam diyemem ki. Ben işte ne kadara bakılıyor nasıl oluyor diye sormak istedim. Onlarda belki bilmiyorlardır fiyatları
AEgemm elif1009 tam gün bakıp 6 bin tl ye o sorumluluğa hiç girmeyin bence bu devirde 6 bin hiç yanı bir markete gidiyosun 2 poşet şeye 1000 tl veriyorsun. Asgari ücret çalışsalar anlayacağım 6 bin demelerini ama o da değil. En ucuz kreş 10 bin civarı
elif1009 AEgemm bende bilmiyordum ne kadar olduğu büyük sorumluluk tabiki de ama ben kızıma baktığım gibi ona da bakarım
Birbebetoannesi elif1009 İnsanlar ne kadar kendilerince akıllı olmuş ? Haftanın 5 günü sabah 8 akşam 18.00 .. 6 bin TL. ve karı-koca çalışıyorlar. Bugün sabah- öğlen ( yarim gün) en yer kreş fiyatları bile 8 bin TL den başlıyor. 15 binden aşağı olmamalı bence ya
Zeytinpekmez elif1009 arkadaş olduğunuz için siz diyemiyosunuz ama onlar 6 bin demeye utanmıyor . Yapmayın iyi niyetinizi kullandırmayın 1 yaş bebekle uğraşmak kolay mı
elif1009 Zeytinpekmez tabiki de kolay mı birde erkek çocuğu kızımla anlaşabilecekler mi kızım yarım gün anaokula başlayacak ama öğlene kadar birlikte olacaklar
Zeytinpekmez elif1009 il farkı bile olsa bu kadar fiyat farkı olmaz . Geçen sene aynı saat aralığı Van’daki arkdşla İstanbul’dan aynı fiyatı veriyorduk . 1 sene önce 7.500 sabah 8 öğlen 2 ye kadar 5 gün 3 ay sonra zam yaptık
elif1009 Zeytinpekmez hımm anladım şimdi bakılınca 6 bin az oluyor eşim çok iyi insanlar konuşunca orta yolu bulursunuz dedi
defnemoms24 elif1009 iyi yaptınız sormakla Araştırmadan da nasıl teklif veriyorlar ilginç. Genelde araştırıp ortalama bir fiyat teklif edilir
belus 6000 tl ye tüm gün 1 yaşında bebeğe bakmaya gerçekten değmez, kendi evinizde olacağı için rahat gibi duruyor ama bu fiyatının 2 katı olmalı. sizden başka kimseyi de bulamazlar kolay kolay fiyatı az tutmayın 1 ay sonra pişman olursunuz.
elif1009 belus ben daha önce yapmadığım ve bilmediğim bir şey olduğu için sorup öğrenmek istedim. Onlarda belki ben şu fiyat desem kabul ederler