12-12-34-76 20 aylik bebeğim ateş kusma ishal salginina yakalandı çok şükür ateş kusma geçti ama ishali bir türlü geçmiyor doktorda yapacağımız bir şey yok verdiğimiz ilaçları kullanın diyor ama iyiye gitmek yerine her dakika daha kötü oluyor evde de her şey denedim. Sizin var mı kesin geçirir dediğiniz bir yöntem
aykoz_ 12-12-34-76 probiyotık tozla kesildi bizim kızda yakalandı. Benım 5 gün gün sürdü kız 3 günde topladı
Iremylcnkya07 12-12-34-76 denflor aldık bizde onu kullanıyoruz 5 gündür hala tam anlamıyla geçmiş değil ama hafifledi günde 1 kere ishal gibi yapıyo
Umay-gmz aykoz_ tozu nasıl verdiniz vermiyorum , reflor şase yi suda eritiyorum şırındayla vermeye çalıştım içmedi, nasıl vereceğim, başla probiyorik kullanıyorum o da fayda etmedi, bebeğim 9,5 aylık
12-12-34-76 Iremylcnkya07 ben başka bir probiyotik kullanıyorum ama kesinlikle geçmiyor oğlumun poposu hep çatladı
aykoz_ 12-12-34-76 bikere norovirüs olmuştu ozaman bizde 20 bez değiştiriyoduk 5. Günden sonra topladı. Doktor on günü bulabılıyo demişti ama geçiyo merak etmeyin
Iremylcnkya07 12-12-34-76 denflor dene o zaman demekki denediğin iyi değil bu hastalık bebeklerde zoe geçiyor zaten benim kızımda baya azaldı ama tamamen bitmiş değil
12-12-34-76 Iremylcnkya07 aslında benim kullandığım da iyi ama demek ki bebeğime iyi gelmiyor yarın onu alırım
12-12-34-76 aykoz_ ya o kadar çok takıyorum ki. Sürekli bir şeyler deniyorum patates hasliyorum muz yediriyorum ilaç veriyorum ama geçmiyor bir türlü
12-12-34-76 Umay-gmz eczacı yoğurda karıştırıp ver dedi 2 yemek kaşığı yoğurda bi paket ekleyip verdim
aykoz_ Umay-gmz mamasına sütüne karıştırabilirsiniz. Benım kız büyüdü meyveli süte karıştırıyorıum anlaşılmıyo tadı. Yogurtda olur bebekken yogurda karıştırıyoduk
Elf_27 Umay-gmz benimde kızım içmiyordu yediği yiyeceklerin üstüne serpip verdim en son çare deneyebilirsiniz