Deletedmom322 Bebeğim 6 aylık 2 numara mama aldım ama arkasında 150 cc den başlıyo ölçüleri 150 vermem şart mı? İçmiyor çünkü. Yine 1 deki gibi 30 cc 1 ölçek değil mi 90 120 vs verebilirim?
canimoglum53 Deletedmom322 bilemedim ama 30cc ye 1 olcek seklinde arttirarak bebegine gore ayarlayabilirsin mantiken bence oyledir. Yine daha iyi bilen yazar :)
Aybuke Deletedmom322 ne kadar içiyorsa o kadar vermeniz gerekiyor diye düşünüyorum önümüzdeki ay bizde 2 numara mamaya geçicez kızım ayından az alıyor mamayı yapsam da fazla içmiyor ölçü oranı aynıdır değişmemistir
Minnos_31 Aynen oyle 6 ay sonrasi genelde 150 cc diye oyle baslamislar ama siz 3 yada 4 olcek yapabilirsiniz duruma gore kizim bazen 120 bazen 150 cc iciyor duruma gore yapiyorum bende bizde yeni gectik 2 numaraya
Deletedmom322 Minnos_31 teşekkür ederim, bi de tam 6 aylığız yani 180 gün tamamlandı. Başlıyoruz değil mi 2 ye
Minnos_31 Deletedmom322 evet yavas yavas da olur biz 6 ay 3 gunluguz 1 vardi yavas yavas gecelim diye birden devam ettik yarin 2 ye tamamen baslayacagiz bakalim 1 de sikinti yasamadik insallah 2 de ayni sekilde olur 🙏🙏
Deletedmom322 babyyunus aldım büyük başlıkta değiştirmiyorum ya beni emmeyi bırakmasın diye, çünkü sürekli mama içen bebek değil. Zor durumda kalırsam veriyorum