Az önce bir ıslak mendil davasında çıldırdı resmen 2 yaş çocuğum.😔 Islak mendilden örtü yapacakmış bebeğine ıslak mendil istediği durumlarda 1 taneye izin var fazlasına izin vermiyoruz. Kriz anı gelmiş meğer fark edemedim, bir tane alıyoruz fazlasını değil dememle diretti de diretti çıldırdı kriz şeklinde ağladı resmen. Yine de verirsem ağlayarak bir şeyleri yaptırabileceği düşüncesi oluşmsın diye vermedim direndim ben de sırf bu yüzden. Bağrış çığrış öksürene kadar çığlık çığlığa ağladı. Uzaklaşmak istedim gittiğini düşünüp daha da harareti arttı. O istediğini o an almak istiyor aksi halde bir yerine bir şey olacakmış gibi yırtınıyor. Ben pes ettim arkadaşlar pedagog yok mu aramızda neyi denesem elimde kalıyor atık. Hangi yoldan geçeceğimi, hangi yöntemi kullanacağımı şaşırdım. O an görmezden gelseydin diyorum kendime ama yok onun o anki hararetini daha artıracak bir durum olurdu görmezden gelmem. Ve o çığırtılı ağlamaya tahammülüm kalmadı artık. Bana bunların normal şeyler olduğunu söyleyin ve bir fikir verin lütfen çok ihtiyacım var şuan😔