misto Arkadaşlar igE 52 çıkmış, İnek sütü yumurta sarısı beyazı vs onlar da <0,10 çıkmış. Ben diyet yapıyorum, şimdi bunlar ne anlama geliyor?
nuroner misto bu 3 üne alerjiniz çıkmamış ama totalde alerjisi var ama bu 3 ürün değil başka bir şeyler gibi 0.10 ve altı değerler negatif oluyor
Poly-ana misto Yazdıklarınıza alerjisi yok fakat vücut iğne değerine göre alerjiyle karşı protein üretiyor 50 ml değeri o yani alerjisi var hafif düzeyde ama bu yazdıklarınıza değil polen Çimen vs yada başka bir gıdaya olabilir
[silindi] misto kan sonuçlarını baz almayin bnce bizim kanda yumurta sari 7.45 ama deride çıkmadı 7.ayda bebeğim yiyebiliyor
misto nuroner şaka heralde… aylardır bunlara diyet yapıyorum ekstradan kuruyemiş de yemiyorum. Başka şeylere var derse oturur ağlarım. Ki yumurta tarhana vs deneyip egzama gördüm demek ki kan sonucu yanıltıyor…
nuroner misto kesinlikle yanıltıyor alerji testleri güvenilir değil ama totalde çok yüksek gözükmüyor alerjisi
Poly-ana misto Benim oğlumun süt yumurta balık vs bir sürü alerjisi vardı hepsine reaksiyon gösteriyordu 4 ayllıkken tanı kondu kan testinde sadece yumurta çıktı yüksek dirençli ama diğerleri de reaksiyon yaratıyordu oğlum büyüdükçe yumurta dışında ki hepsi geçti yumurta kalıcı kaldı diğerleri alerjiden ziyade hassasiyetti. Yani reaksiyon gösteriyor fakat alerji değil zamanla geçeceği anlamına geliyor güzel birşey bu fakat kanda çıkanlar geçmiyor kalıcı oluyor genelde yüksek dirençliler
misto nuroner nuroner hangisi yüksek değil 52 olan mı? Referans aralığı 0-60 arası görünüyor tahlilde
Poly-ana nuroner Kan tahlili genelde doğru çıkıyor hatalı sonuç görmedim hiç kan tahlilinde deri testi de ilk aylarda yanıltıyor ama oda genelde 6 aydan sonra doğru sonuç veriyor
misto sscan40 ya neye alerjisi var nasıl anladınız peki? Ben diyet yapıyorum ama kakası neredeyse hep mukuslu. Ekmekle patates domates salata yiyorum resmen 😂 ekmeğe olduğunu sanmıyordum çünkü yumurtalı bişey yiyince yüzü egzama oluyor, hep değil yani. Patates derse oturur ağlarım ahsjdk
Poly-ana misto Domates yan alerjen bir üründür kivi portakal karpuz çilek bu tarz asitli gıdalar yan alerjiktir çok tüketildiğinde testte çıkmaz ama reaksiyon gösterir vücut
misto Sassolsobe alerji doktorunu yeni bulduk, 2 hafta önce kan verdik yarın gidicez duruma göre deri testi yaparız demişti
nuroner Poly-ana bizim kanda da deride de çıkmadı 6.ayda . Biz 25 günlükken tanı aldık hem yoğun belirtilerimiz olmasına rağmen çıkmadı yama testi yaptırdık en son doktorumuzla deneme ile de belirlediğimiz her şey testte de çıktı yama testinde
misto Poly-ana ay inşallah doğrudur da süt ürünü yiyim nolur ya süt yapıcak şeyler aramaktan yoruldum. Ama bunlara değilse bu sefer neye olduğunu bulmak daha da zorlaşacak. Umarım domatestir diycem domates yiyip süt yumurta diyeti yaptığımda düzeldiği oluyor. Genelde kaka mukuslu. Egzama diyetle ve kremle geçiyor
misto Poly-ana sizin oğlunuz kaç aylık oldu şuan? Bizim 4 aylık, ikinci aydan beridir diyet yapıyorum sadece arada çok ufak kaçamaklar oldu. Ama dediğim gibi kakası hep mukuslu. Korkum ek gıdaya geçmek, anaflaksi vs yaşamasından korkuyorum. Kakada kan vs oldu mu sizde yumurta yiyince?
annesiaslanannesi nuroner yama testi nedir? Bizim ne deri ne kan ne de moleküler testte çıktı yama ilk defa duydum açıklayabilir misiniz?