gulyabani Kızlar sabah yazdım cevap veren olmadı. Kızım 2 yaşında bugün saçını toplarken farkettim ensesinin üstünde hemen minik oynayan beze geldi elime. Pazartesine randevu buldum aklıma takıldı sabahtan beri valla ya yaşayan var mı doktora gidip sonuç alan? Bide çocuk doktoruna randevu aldım doğru mu?
LadyGaddar gulyabani Lenf deniyor ,benim oglum dada var Bi tane ,geçen götürdüm, ceviz büyüklüğünde olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor dedi Çoğu çocukta olur dedi ,herhangibir ilaç falan da vermedi
gulyabani LadyGaddar geçmiş olsun size de. Yok kızımında mercimek gibi sizin oğlunuzun da oynak yapıda mı? Bide usg çekimi veya kan alımı yapıldı mı?
LadyGaddar gulyabani sagolun evet çok yer degistirmesede oynuyor,hicbirsey cektirmedi öyle söyledi okadar
Gamze-Demir Benim oğlumun boynunda var iki tane fındık kadar. hemotologa kadar götürdük. Enfeksiyondan oluyormuş
minikmelegimmmm gulyabani merhaba benım kızımda da ıkı ay önce çıkmıştı babası fark etti ama kurup geçirmişti doktor ondna olur dedi kendılıgınden geçer demişti . Az önce yine bakmış büyümüş gıbı o beze çok korktum kbb ye goturmeyı düşünüyorum çocuk doktorları pek bılemıyor bu durumu
Gamze-Demir gulyabani Valla canım bilemiyorum ki. ben bişey fark ettim ama bilemiyorum sanki aşılardan sonra büyüdü
gulyabani minikmelegimmmm geçmiş olsun canım kızım herhangi bi hastalık geçirmedi yakın zamanda. Kbb randevu hiç bulamadım şimdilik çocuk doktorundan aldım o yüzden en azından bi önden göstereyim diye. Senin kızında nasıl beze ? Bizim ki oynuyo baya kaygan minik
gulyabani minikmelegimmmm yorumlara baktım az önce baya çoğu bebekte oluyomuş diş çıkarma döneminde bile olurmuş.Siz daha önce doktora getirdiim dediniz sonra geçti mi yoksa geçmeden mi büyüdü?Rabbim çocuklarımızın sağlığını versin inşallah
Gamze-Demir gulyabani Dişten olan boynu etkilemiyor canım. hemotolog doktoruna götürün o ilgileniyo en azından kafanız rahat olur. tahlil yapıyor. benimki küçülmeden büyüdü bi de hemen altında cıktı o da büyüdü
gulyabani Gamze-Demir boyun değil canım ensenin üstünde . Çocuk doktoru randevum pazartesi bakalım o yönlendirir herhalde şuan ona randevu buldum en yakın