asellmiihramom Kızım 46 günlük bugün kakasında kan gördüm Süt alerjisinden kaynaklı yazıyor internette ama ne kadar doğru bilmiyorum doktor kontrolümüze daha çok var
yagmuryigitalp asellmiihramom egerki kaka yaparken çok zolrniorsa makat çatlağıda olabilir Süt alerjisi de olabilir süt ve süt ürünlerini bir süre kesin bir gozlemleyin
Canda asellmiihramom acilen doktora danışmalısınız ve diyet yapmalısınız çocuğunuzun sindirim sistemini tehlike atmak istemezsiniz
pinkooo_02 asellmiihramom evet alerjiden dolayı kan olabiliyor fakat başka belirtilerde varmı alerji için yüzde vücutta kızarıklık veya döküntü pişik sürekli ağlama felan bunlardan biri varsa alerji olma ihtimali yüksek siz yinede mutlaka doktora gidin çok geçmiş olsun
goktekizuhre Bu alerji de olabilir enfeksiyon da. Bebeğinizde huzursuzluk var mı? Ben çok çektim bu durumdan
asellmiihramom goktekizuhre hiç bir huzursuzluk yok ama bilmiyorum sürekli kucakta durmak istiyor yatırdığım zaman ağlıyor
asellmiihramom Canda acile götürdüğüm zaman ilgilenmiyorlar açıkçası pazartesi günü doktora götüreceğim
Canda asellmiihramom acildekiler bilmez çocuk doktoru olmalı, acilen demek istedim yani zaman kaybetmeden 🤗