Zeliff Merhaba hanımlar 🙋🏻♀️ yeni aldığım bir tişört vardı geçen ilk defa giydim yemek yaparken üzerine yağ sıçradı. Hemen çıkarıp çitiledim yıkandı ama geçmedi benek benek kaldı öyle. Kendisini çöpe atmak istemiyorum nasıl kurtarabilirim. Çamaşır suyuyla tek renk yapıyorlar bazen görüyorum öyle mi yapsam ne önerirsiniz🌼
hayatyolcu Zeliff asperox safi güç bulaşık deterjanı çizilen at makinaya miss yağlı salça lekesini bile çıkardı
Zeliff Yelda35 denedim olmadı malesef 🥲 ilk onu yaptım ama nasıl işlediyse sarı sarı kaldı. Şuan çamaşır suyuna bastım ya beyaz tişört olacak ya da çöp olacak bakalım 😅
Zeliff hayalperest2310 çok geç çamaşır suyuna bastım ya beyaz bir tişört olacak ya da çöp olacak bilemiyorum 😅 limonla, karbonatla, bulaşık deterjanyla, birkaç leke çıkarıcıyla denedim sinir geldi bastım gitti. Tekrar başıma gelirse ilk sarı gücü deneyeyim
hayalperest2310 Zeliff rengi gider maalesef geçmiş olsun ben yağ sıçrayan tüm çamaşırlarımda denedim hatta sıkıp makinaya atıyorum tertemiz çıkıyor aklınızda bulunsun 🥰🤗
Zeliff hayalperest2310 bir dahakine öyle yapacağım beyaza yakın pudramsı bir renkti evde giymek için almıştım
Dmt-01 sevimliidostlarr benim kızımın pantolonunda yağ lekesi vardı yemek yerken damlamış galiba makinaya attım geçmedi üzülmüştüm yenide bi pantoldu sonra fairy döktüm biraz bekletip çitileyip makinaya attım geçti