Ylmazseda Merhaba Anneler😍 RABBİM çocuklarınızı size bağışlasın InşALLAH 🤗 Oğlum 4 aylik sütüm yetmiyor mama da veriyorum doymassa bebelac kullaniyordum sonradan baya gaz yaptı aptamil aldim denemek icin Sizin fikirleriniz nedir ??
Nlayikra Ylmazseda smaaadan vazgeçmem hem kilo yapıyo hem anne sütüne en yakın mama aptmail daha gaz ve kabız yapıyo tabi bebekten bebeğe fark var ama benimkine öyle yaptı
Sasah1441 Ylmazseda aptamil yaparken bile köpürüyor sma yı daha çok sevmiştik biz çok şükür ona da gerek kalmadı da 🤲
barbarosunannesi Ylmazseda bence doktora sorun alın derim bizim süt alerjimiz varmış sormadan almıştık üç ay burun geniz akıntısı sorunu yaşadık şuan diyet mama kullanıyoruz
[silindi] Similac deneyebilirsiniz ben şu an onu kullanıyorum ama 2 numarasını (bebeğim büyük) hem diş dönemi olmasına rağmen ciddi güzel kilo aldı hem de gaz ve kabızlık yapmadı. Sma yeşil kaka yaptırıyor ve benim bebeğim onla kilo almadı geçen ay
aysenur06 [bilinmeyen] sma da prebiyotik lif yok aptamilde ve bebelac ta var ama yanlıyorsunuz aptamil ve bebelac iyi mamalar içeirkleri
Nlayikra aysenur06 ben yoktur demiyorum vardır ama benekten bebeğe fark ediyo dediğim gibi kimisine yarıyo ama kimsene hiç yaramayıp gaz kabız yapan mamalar var
aysenur06 [bilinmeyen] anne sütü gibi içeriği olan mama vermek lazım , aptamilin içeriği öyle , sama da anne sütünde olan prebiyotik lif bile yok zaten yaramasını beklemem
Nlayikra aysenur06 aptamil bebeğe gaz sancısı Ve kabız yapıyo bebeğe acı çektirdiğini bildiğim halde o mamaya devam edecek değilim Sma mama yollardır varolan bir mama Hiçbir mama anne sütünü vitamini ve protezini yok saten bu birgerçek Ama sizin tercihiniz her anne Kendi çocuğundan Sorumlumdur .
aysenur06 Nlayikra aptamilde yılların markası ve kabız yapıyorsa aptamil conformil mama var zaten , anne sütünün içinde prebiyotil lif var ama sma da yok bu doğru mu yılların markası diyorsun neden koymuyor ya da balık yağı neden içine koymuyor . apyamilde balık yağı var bunlar bebeğin için faydalı
BabyMom35 babyyunus ben de hipp comboıtıc kullanıyorum. Ama kilo alımı yavaş gibi geliyor. O yüzden mamayı değiştircem. Aptamile geçmek istiyorum. Siz aptamilin hangi çeşidini kullanmaya başladınız ve mama değişimi olduktan sonra bebeğiniz bir sorun yaşadı mı acaba?
BabyMom35 kerimcaninannesi ben de hipp comboıtıc kullanıyorum. Ama kilo alımı yavaş gibi geliyor. O yüzden mamayı değiştircem. Aptamile geçmek istiyorum. Siz aptamilin hangi çeşidini kullanmaya başladınız ve mama değişimi olduktan sonra bebeğiniz bir sorun yaşadı mı acaba?
kerimcaninannesi BabyMom35 Pronutra advande olanı kullandım. Hiç sorunumuz olmadı doktorum da çok memnun