zahideozsn Kzım 1 ay 5 günlük. Uyanırken kıpkırmızı ıkınarak uyanıyor. Bazen uyanmasa bile ıkınıyor kızarıyor gerş dalıyor. Yada uykusunda kıpır kıpır ediyor. Geceleri öyle ağlaması olmuyor ama uykuya geçmekte zorlanıyor. Bu gazı var demek mi oluyor anlamadım.
iremaydmr zahideozsn ben beyaz sabundan bir parça makatına kaçırıyorum içinde ne var ne yok çıkıyor çocuk rahatlıyor
Tecrubesizaile0334 zahideozsn bizde böyleydik ve sonra dahada arttı maalesef sizde inş olmaz birçok damla denedim ama en iyisi nurse harweys in şurubu oldu
ilenalemin zahideozsn benim de öyleydi.şimdi iki aylık bi tık azaldı ama hala var ne kullamırsan kullan geçmiyor
zahideozsn crybaby Biogaia damla verdi doktor. Ama onun hakkında da iyi yorumlar yok ne yapmalıyım kullanırım mı
zahideozsn iremaydmr Bunu eskiden büyüklerimiz de yaparmış ama ben yapmaya çok korktum. Bir şey olmuyor değil mi
crybaby zahideozsn bigaia verdi doktor onun dışında acı elma yağını ayaklarına ve karnına sürüp masaj yapıyorum kendim de her gün kimyon çayı içiyorum ve yemeklere muskat katıyorum tabi bunlar küçük çözümler çözmüyor tamamen ama belki azaltıyordur
pinar1108 zahideozsn evet canım gazı var, bizim de öyleydi. Uyurken ya da uyanacakken hep ıkınırdı, bol bol masaj yap. Biogaia kullandık, hala devam ediyoruz. 3.5 aylık oldu oğlum artık yok denecek kadar azaldı. 3. aydan itibaren rahatlıyor merak etme.
pinar1108 pinar1108 he bide ben ayaklarının altına karanfil yağı sürüyorum ve 1 çay kaşığı kimyonu sıcak suda demleyip içiyordum. Çok çok gazı olursa banyo çok iyi geliyor, havalar sıcak zaten her gün yıkayabilirsin😊
zahideozsn Tecrubesizaile0334 Ben de bu yüzden korkuyorum kullanmaya. Valla masaj bence en etkili çözüm. Bir de zeytinyağı sürüyorum makatına çok rahatlıyor
fatmaeylul Ronya var instgram satışı olan bir yağ bakmanızı önerrm bizim de 1 aydır çekiyorduk sanırım 3 gündür rahat uyku sebebimiz bu yağ