Handeyvs Bir bebek neden sürekli emmek ister... Alti temiz,emiyoda uyuyo yerine koyuncaağlıyo memeyi verince susuyo... Sütüm mü yetmiyo acaba
Meyra1 Handeyvs benimde 40 günlük bebeğim benimde aynı bebek ilk beş dakka anneden alacağını alıyormuş aslında sonrası da anneyle vakit geçirmek kendini güvende hissetmekmiş😊. Bende korkuyorum yetmiyor diye ama yetiyor diyorlar
Sasah1441 Handeyvs canım biraz sabır kendiliğinden geçiyor memede uyuyordu oğlum bırakınca uyanıyordu bi dönem oluyor sanırım
mihrosum Burcu35 canım bu bez olayını doktorda bana soledı ama ne kadar kırlendıgı onemlımı bazen cok doluyor bazen az nasıl anlıcaz
Burcu35 Handeyvs Bez sayısı güzel ilk 3 ay aylık 600-1000 gr arası alıyorsa karnı doyuyordur anne sıcaklığı istediği için devamlı memede duruyor olabilir
Mervevar Şu anda küçük o doyduğunu bilmediği için sürekli emmek istiyo. Benim bebeğim de 3,5 aylık yeni yeni düzelmeye başladı. Uykuya dalmaya yakın memeyi bırakınca yalancı memeyi ver ağzına ben çözümü öyle buldum.
Burcu35 Handeyvs Haftalık 300 gr alıyorsa çok iyi maşallah. Seni istediği için o şekilde yapıyordur 😊