kubraabcc Bebeğim 2 aylık. Son 2 haftadır yüzüstü dışında uyumuyor. Kafa şeklinde bi problem olur mu sizce ?
ikiaslanannesi kubraabcc 2 aylık nasıl yüzüstü uyuyor ya bu bebekler de iyice değişti , bebeksin sen kendine gel lütfen 😍😂 bence sağa sola ve sırtüstü yatırmaya alistirn iki üç defa ağlar sonra alışır
svncgldgn kubraabcc büyük ihtimsl gazdan yüzüstü yatınca rahatlıyor alt gazını çıkartıp sırt üstğnü drneyin bence 4. Aydan önce yüzüstü ysrmsı tehlikeli nefes alamayabilir
bebisilay kubraabcc yüzüstü yatarken de bi sağ bi sol olacak şekilde uyursa bi sorun olmaz bence hep aynı yönde olması kafatası şekil bozukluğu yapıyor. Bizim bebiş küvezde sağa yatmaya alıştıgı icin hafif düzleşme oldu doktor sol ağırlık yatır hatta gün içinde yüz üstü uyut dedi.
kubraabcc ikiaslanannesi bu gece sırtüstü yatırmak istedim ama tüm gece boyunca ıkındı kundağını açmaya çalıştı resmen beni yüzüstü yatır diye ıkındı yani 😂
EbruBoluKaya 15 günlükten beri yüzüstü uyuyor oğlum 8,5 aylık oldu canı nasıl isterse öyle dönüp yatıyor ama yüzüstü yatmayı çok seviyor şükür bir sıkıntı yaşamadık
kubraabcc EbruBoluKaya ebru hanım kafa şekli nasıl. Bazı anneler yüzüstü yattığı için kafası sivri yazmış korktum
cnkl kubraabcc oğlum 7 aylık 3.ayından beri yüz üstü yatiyor kafa şekli gayet güzel sorun olmuyor sadece yanında ben yatınca yan yatıyor onun dışında hep yüz üstü