Kizimcimmm1 Haftamdayım vajinadaki kemiğim sırtım belim karnımın üstü ağrıyo adet sancısı gibi sancım var karnımın üstünede böyle ateş basıyo gibi doğum sancısı mı bu
Yesillimon Kizimcimmm1 Ara vermeden mi ağrıyor yoksa ara ara mi vuruyor hani dakika tutarsin ya o şekildemi
Yesillimon Kizimcimmm1 O zaman doğum sancısı değil cnm çünkü doğum sancısı vurur bir kaç dakika sonra tekrar sancilanirsin ve gittikçe sancı gelme dakikasi kısalır
KLORAK Kizimcimmm1 idrar yolu enfeksiyonu da olabilir devamlıysa sıcak bi duş al, afedersşn ama kaka yapma hissi var mı
durumira23 Kizimcimmm1 süre tut. Aralıklı gelir sancılar. Birde adet sancısı gibi değil dogum sancısı. Duş al birde yürü evin içinde duruma gore de hareket edersin canım
Yesillimon durumira23 Yok kız sürekli agriyormus doğum sancısı değildir sanmıyorum zaten ki doğum sancisi ara ara vurur ilk basladiginda sonrasinda zaten duramaz
durumira23 Yesillimon bana da öyle geldi. Bende cunku ilk basta qdet sancisi gibi gittigimde geri yolladılar. Gercek dogum sancısının farkini anlıyorsun
durumira23 Kizimcimmm1 ben 9 ay 14 günlükken doğum yaptım. Herkesin cok farklı olur. Bu sancılar bende 36.haftada başladı