sevimliidostlarr -nuurr9206 arkadaşımın ki kalınlaşıyormuş takip altına aldılar bir oluyor regl bir olmuyor çok değişik yani
sevimliidostlarr -nuurr9206 uzman hekime gidin kendinizi takip altına aldırrın ne olur ne olmaz sonuçta kadın hastalıkları çok önemli
QueenMom__ -nuurr9206 gebelikte de kalınlaşma oluyor. Gebe değilseniz endometriozis ihtimaline karşı araştırma yapılmalı
giresun -nuurr9206 annem geçenlerde ayni durumu yaşadı hafif kanama gelince doktor gittik kalınlaşma var dediler buna ek bide polip gelişmiş kalınlaşma için kürtaj demişlerdi annem kürtaj ve polibi aldırdı çok kısa bir işlem
Nazaslm Annemde var.Aşırı sancılı ve yoğun adet görüyor senelerdir. 2 veya 3 sefer kuretaj oldu.İhmal edilmemesi gereken bir hastalık.Kalınlaşma çoğaldıkça müdahale ediyorlar.
Nazaslm Düzenli takip ve tedaviyle hallolur inşallah stres yapmayın.Çok geçmiş olsun şifalar dilerim.
-nuurr9206 Nazaslm bir ebeyle konuştum diyor ki adetliyken rahim duvarı kalın olmaz bi kere doktor orda saçmalamış dedi. Sizce de öyle mi? Bana adetliyken kalın rahim duvarın dedi.
QueenMom__ -nuurr9206 cinsel birleşme sırasında ağrı, adet zamanı fazlaca ağrı bunlar endometriozis belirtileri. Böyle bi durum var mı
Nazaslm Yani tam bilmiyorum o kadarını o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz.Anneme teşhis konduğunda biz küçüktük o zamanları pek hatırlamıyorum.En iyisi farklı bir doktora daha danışın.
QueenMom__ -nuurr9206 yani yeterli değildir tabi ama en büyük kriterleri bu benim bildiğim. Bende de cinsel birleşme sırasında ağrı adet zamanı aşırıı ağrı yaşıyordum yeni evlendiğimde endometriozis dendi araştıralım çocuğun olmaz falan araştırma hastanesi idi. Gitmedim bi daha istediğim ay hamile kaldım doğumlada ağrı falan gitti. Başka birileri de görse iyi olur yani.
-nuurr9206 QueenMom__ ya hemen korkutuyolar en kötüsünü söylüyorlar bakın çocuğunuz da olmuş. O yizden doktora gitmek istemiyorum aslında
Busniltos Bende var. Adetim 1.5 ay sürdü, 21 nisanda küretaj yani kazıma işlemi oldum ,polip var dendi. Şimdi yine 20. Günümdeyim.. yine varmıs. Yasmin basladı, işe yaraöazsa spiral takılacak