Kesban Kızlar bebeklerinizin ayı doğum kiloları ve şuanda kaç kilo olduğunu yazar mısınız acaba ben mi kendi kendime sıkıntı yapıyorum
HeeSenCokBiliyon Kesban bebeğim şu an 4 ay 21 günlük son kontrolünde 8800gr dı 3600gr doğdu sadece anne sütü alıyor boyu da en son 67ydi boy da önemli kilosuna göre tabii
Szyee Kesban 2550 doğdu 36. Haftada 2400 ile 10 gün sonra eve geldik 3 ay 18 günlük kilosu tam 3. Ayda 5150 gramdi 4. Ay bekliyorum bakskim
Kesban brvnkr bizde 2810 doğdu suan 4 ay 20 günlük en son kontrolde 6 kilo 300 gram civarıydı şuan bilemiyorum
Kesban tugbatosun maşallah normal sizinkinin kilosu tabiki her bebek farklıdır ama aylık değerler üzerinden bakınca insan acaba mi demiyor değil
HeeSenCokBiliyon Kesban doğum tarihi 6 mart mı 5 mart mı 😀 benim bebeğim 4 ay 21 günlük oldu 6 martta doğdu güneşimm❤️
Kesban brvnkr anne sütü+mama oğlumda tiroid bezlerinde sıkıntı vardı kilo alımı yavaş ilerliyordu sadece anne sütüyle istenilen kiloyu alamadi mama basldik ek olarak biberona alıştığı için fazla emmemeye basladi şuan sütüm çok az onun emmesinden anliyorum
Kesban Ebrarinannesi_ maşallah kilonuz baya iyi işte böyle görünce bende o yüzden az diyorum fazla mama vermek istemiyorum ama alıştığı için mecbur kalıyorum çünkü doymuyor o az emdiği içinde sütüm azaldı
Ftet Kesban tiroid bezleri benim bebeğimde de tsh yüksek çıkıyor sizinde öyle mi benim bebek de mi o yüzden kilo az alıyor acaba
muzisderler Kesban 2.890 gr doğum kilosu, 3. Ay kontrolünde 6.100 gr çıkmıştı pzt 4. Ay kontrolü var bende merak ediyorum pek kilo almış gibi gelmiyor
Kesban Ftet biz şuan hala ilaç kullanıyoruz değerlerimiz normal çıkıyor şuan ama ilaca 6.aya kadar devam edecek dedi doktorumuz her ay kontrolü oluyordu en son gittiğimde iki ay sonrası verdi randevu sizinkide muhtemelen tiroidlerden