yusaydefsa Kızlar bu nedir 2 gündür böyle alt ve üst kolumda olmak üzere her iki kolumda da var çok kaşınıyor
Yesillimon yusaydefsa Uyuza benziyor sanki gecelerimi kaşınıyor peki çünkü uyuz özellikle gece kasindirirmis
Yorgun_ana112 yusaydefsa cildiyeye görün bende de aynısı oldu bacaklarıma kadar kaşıntıdan her yerim yara oldu strese bağlıymis
metedeniz Uyuza benziyor özellikle geceleri kaşınıyorsanız bi doktora gidin hemen tedavi olun bulaşıcı çünkü
yusaydefsa metedeniz ay ya 🤦♀️ sağlık ocağı anlar mı acaba yada acil bulunduğum ilçede maalesef cildiye yok
yusaydefsa kocamdakocam bu yaşıma kadar bildiğim bi alerjim de yok tükettiğim besinler de aynı anlamadım ya 🤦♀️
kocamdakocam yusaydefsa yakın zamanda alışverişe gidip kıyfet denediyseniz ya da başklarına tems ettiyseniz. Eşyalra temastan bile olbiliyor
MomyT yusaydefsa bir keresinde antibiyotiğin yarı paketini içtim etkilenmedim ama 2 ay sonra falan kalanı içeyim dedim rahatsızdım böyle alerji yaptı ama bacaklarımkarnım her yanima hemen acile gidin dilde şişme falan var mı bilmiyorum bende olmuştu
Milkmama Yorgun_ana112 stres kaşıntısı bende de var alt bacaklarımda sadece oluyor özellikle yazın sizin nasıl geçti hangi ilaçla