ceylann16 Arkadaşlar merhaba, ek gıda surecinde bebeğim icinpekmez kullanicam . Endogal ve kullanilmasi en doğru olabilecek pekmez sizce hangisi olur , tecrübe edinen var mı ?
Dolores ceylann16 organik köy pekmezlerimden uzak durun. Onlar çok kaynatıldığı için çok zararlı. Ben en bilinen markayı marketten alıp kullandım. Zaten pekmez çok az kullanmak gerekiyor. Pek faydalı değil. Onun yerine hurma özü elma suyu vs daha faydalı olur. Keçiboynuzu içerikli şeyleri de pek önermiyorlar aslında erken ergenliğe sebep olabilecek besinlerden olabileceği için.
Tomris-Hatun Soguk sıkımlı olsun ben pekmez yerine hurma özü ve keciboynuzu tercih ediyordum o donemler
ceylann16 Mnli doktorumuz tıbbi konular dışında ne yazikki hiçbir öneride bulunmuyor fikir sahibi değilim diyor 🤦
Asya2013- mondecaidensecmeler canım bebekte hazımsızlık yapıyormuş soğuk sıkım önerdi çocukta huzursuzluk yaratır bilemeyiz
Mnli ceylann16 doktorunuzu değiştirmenizi öneririm o zaman olur mu öyle şey bizimki yeme içme psikoloji hatta bilim sanat her konuda yönlendiriyor ileride başka başka sorularınız olacak ne saçma
livanurvealpinannesi61 ceylann16 soğuk sıkım keçi boynuzu özü verilir. Og natural weefood bey organik vitma organik markalar