ceylintoprakmomy Esra9445 Bez molfix Şampuan mustela Islak mendil kullanmıyorum. Pamuk ıslatıyorum. Bepanten pişik kremi sürüyorum.
babyyazgan Esra9445 prima premium caire, molfix izotonik sulu, mustela kullanıyorum hepsinden çok memnunum 🌸
sedanura23 Esra9445 molfix bez sleepy ıslak mendil ecowell şampuan ve losyon 4 aylık doğduğundan beri böyle devam ediyoruz hepsinden aşırı memnunum
DevosMom Esra9445 Bezimiz Goon Islak Mendilimiz Baby Turco Doğadan. Bakım malzemelerimiz Bioderma Abcderm
Burcum111 livanurvealpinannesi61 emın misin ya da aldığın yer de önemli. Benım oğlumun saçları uzun bağlıyorum. Yumuşacık yapıyor kokusu da harika ayrıca göz yakmıyor. Bı önce mustela kullanıyordum hem kokusuz hem de sert yapıyordu saçlarını. Çok şaşırdım
livanurvealpinannesi61 Burcum111 ebebekten almıştım. Çocuklarım gözüm yanıyor diye ağlıyordu. Sonra ıva natura kullanmaya başladım
security0 Esra9445 Islak mendil baby turco (zeytinyağlı - beyaz sabunlu ) Şampuan mustela Bebek bezini de gerektiginde değiştiriyorum. Tek çeşit kullanmıyorum. Sleepy - Molfix - soffia değişiyor