sumeyyesummer aven ZeydsMom sleepy natural ve baby turco aynı nerdeyse pamuk oranı düşük ve hışır hışır . Goon çok daha pamuklu ve yumuşak. Eğer sizde farklı bezleri deneyimlediyseniz pamper nasıl bir bez
bettyxx Esra9445 molfix ve sleepy bez kullanıyorum sleepy ıslak mendil kullanıyorum bebeğimin hassas cildi var diğer bez ve ıslak mendillerde sıkıntı oldu 11 aylık olana kadar uni baby şampuan kullandım şu an dalin kullanıyoruz.
brcts Esra9445 Bez molfix , ıslak mendil ve şampuan Uni baby Asla sleepy kullanmanızı önermem ciddi çiş kokusu oluyo ve kakayı olduğu gibi dışarı bırakıyo çocuğun üstü başı mahfoluyo , aldığım tüm bezleri iade ettim
ArvenMom Esra9445 pampers premium care bez Pampers harmonie ıslak mendil Şampuan bioderma - la roche posay
bana1cocukyetti Esra9445 Bez molfix pure soft Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan Şampuan-bebek yağı ikisi de iva natura
deleted20517 Esra9445 bez Sleepy natural Islak mendil Baby turco Şampuan Dalin Çamaşır deterjanı Roxy hassas ciltler için