Tomris-Hatun Esra9445 sampuan minidolin bez molfix islak mendil olarakda sleepy zeytinyagli lullaniodum
lavinia00 Beril4226 ya ben baby turco aldım sleepy kullanıyordum önceden sleepynin ıslak mendilleri çok kalındı havlu gibi baby turco da bir pakette 50 varsa mesela 10 tanesi falan kalın geri kalan ince ıslak mendil oluyor siz böyle bir şey yaşadınız mı
aven Beril4226 bebeğim 9 aylik olacak hic islak mendil kullanmadim kullanmayida dusunmuyorum.Bez olarak sleppy bionatural sampuan ecoweel kullandim icerigi temiz guzelde bir sampuan fakat mustelaya devam ettik onu da 3 aydir kullaniyorum guzel
sumeyyesummer aven ZeydsMom sleepy natural ve baby turco aynı nerdeyse pamuk oranı düşük ve hışır hışır . Goon çok daha pamuklu ve yumuşak. Eğer sizde farklı bezleri deneyimlediyseniz pamper nasıl bir bez
beyzzsenturkk_ Esra9445 ıslak mendil ne olursa😂 molfix kullanıyorum bez olarak şampuan da jhonsons baby pembe olanı
Burcum111 Esra9445 uni baby ıslak mendil Molfix bez Ecowell şampuan. Kesinlikle şampuanı kullanmanızı önerırım
livanurvealpinannesi61 Burcum111 bana da öyle dediler 2 kutu aldım aşırı göz yakıyor. Kızımın saçlarını keçe gibi yaptı. İki çocuğum da gözüm yanıyor dedi. Bitince almadım. Iva natura ecowellden çok çok daha iyi.
aslal Esra9445 Molfix bez Molfix izotonikli sleppy yenidoğan bambu olan ıslak mendilden şampuan Dalin
TarcinliSutlacim Esra9445 ıslak mendil karışık vallah ne bulursam kullanıyorum.. bez bebem natürel şampuan dalin
aslhnkrts Esra9445 bez olarak molfix kullanıyoruz . Islak mendil Migros’un kendi markası olan minies sarı paket. Şampuan da çok önceden aldığım komili var onu kullanıyoruz
smmamons Esra9445 bez olarak prima kullanıyorum ıslak mendil baby turco uni baby değişiyor şampuan ise ecowell kullanıyorum ☺️
Unicorn67 Esra9445 Molfix bez sleepy İslak mendil mustela konak önleyici şampuan arada siradada ecowel kullanıyorum şampuanı