yarenelsa 2 aylık bebeğim bugün sadece rota aşısı oldu ve sürekli durmadan ağlıyor çok panik oldum. Sadece memede sakinleşiyor. Yan etki yaşayanlar oldu mu bu aşı sonrası ?
asellmomm11 yarenelsa bi herhangi bir yan etki yaşamadık hemşire birşey söyledimi aşı sonrası genelde söylüyorlar yan etki yapar ya da yapmaz diye ben şuan hatırlamıyorum
suheyla92 yarenelsa ben rota ve iki menenjiti ayni gun yaptirmistim cok huzursuzdu ve ates yapti ama tek rotayi bilmiyorum
Haticezeynep yarenelsa bizde olduğumuzda çok huzursuz oldu sürekli ağlıyordu bağırsakları gaz dolmuştu hemşire yan etkisi olabilir demişti
yarenelsa asellmomm11 Sadece ishal olabilir demişti belki demişti başka yan etkiden bahsetmedi ne doktor ne hemşire
ozdenaslan yarenelsa merhaba rota ve devlet aşılarını aynı gün oldu. Doktor boğmaca ağlama yapabilir demişti. Aşı sonrası akşam uyku öncesi çok ağladı ama rota değil diğer aşılar yüzünden olduğunu düşündük.
Haticezeynep yarenelsa acile gittik röntgen çekildi yoğun gaz olduğu için gaz damlası verdi doktor onunla durdurabildik
afraybars1 yarenelsa rota aşısının herhangi bi yan etkisi yok demişlerdi bize olduğunu da sanmıyorum ama her çocuk farklıdır tabi. Başka bi sıkıntısı bi yerinde ağrı falan olmasın canım
Haticezeynep afraybars1 bize aşı vuran hemşire bağırsak düğümlenmesi bile yapabileceğini söyledi düşük ihtimalde olsa bizde hiç gaz sorunu yoktu aşıdan sonra gaz sorunu çıktı ama uzun sürmedi