sonbezbukucu biraz cin, 1 tane sade soda, biraz cappy portakal 🌸 meyve suyu gibi oluyor. sodayı sevmezseniz direk cin, cappy portakal da olabilir
Biroglanannesiiii Noname21 Şarap diyince de aklıma sadece Şirince Sarabi geliyor nar şarabı çok güzeldi belki bulabilirsin Izmirdeysen
NariNariKiminYari Noname21 cinle yapılan çok güzel bir kokteylim var isteyene tarifi satarım ahahahahha
Noname21 NariNariKiminYari tatilde geçen gün içtim iki tane ananaslı falan güzeldi evde yapılır mı ki o
Noname21 berosunannesi volim biri daha önerdi ama internetten baktım etil alkol varmış yasaklandı falan diyor
lavinyatrkmn Noname21 genelde otellerde içiyorum ama evde cin tonik yapıyorduk eşimle çok güzel oluyor. Schweppes limonlu tonik ve gılbeys gın. Tavsiye ederim süper ikili çok tatlı oluyor
NariNariKiminYari Noname21 ben kendi yaptığım şekilde tarifini vereyim. İstediğiniz kadar bardağa cin koyduktan sonra üstüne dimes cool lime özü ekliyorum üstünü tonikle dolduruyorum. Kafam çakır olsun derseniz ben içine haribo ayıcık koyuyorum. Bardakta durdukça büyüyor şekerli olduğu için daha hızlı sarhoş oluyorsun. Bardak bittikten sonra içinde kalan jelibonları da yedin mi miss🩷 eğer ağır olmasın istersen cini az koymalısın 🫶🏻
Noname21 Simsimy aslında viskiyi portakal suyu soda limon ile karıştırıyorum ama bir öğh yaptırıyor yine de 😀
jap Noname21 meyveli şarabı çok severim. Karadut favorim. Böğürtlen de güzel. Çok tatlı olmasın dersen vişne
Deletedmom_108 milletsanakanalizemiolacak Off kahkaha attım hshshshdhgd ben en son böyle diyodum sonra eşime ambulansı ara ben kalp krizi geçiriyorum dediğimi hatırlıyorum sonrası yok bende hshsgskj
Fel milletsanakanalizemiolacak Yok, demeyin öyle. Çarpınca iyi çarpıyor. Bende ilk içtiğimde hafife almıştım. Bu ne böyle falan.. Sonradan beni bir çarptı ben yerlerde süründüm.