melek7_3 Bayadır sosyal menyada gördüğüm ve sürekli övülen şu serumlardan alıp kullanan varmı gerçekten iyimi kullananlardan yorum bekliyorum lütfen
kolonyalimendil melek7_3 ay bana hiç inandırıcı gelmiyor onlar yaa fenolar övdüğü için 😂 bide saç dökülmesi şampuanı övüyorlardı denedim no no no yani😂
aybars1234 Görümcem kullandı 10 gün kadar bir süre gözü yüzü her yeri şişti as daha gözünden oluyordu tövbeler etti bir daha bu tarz şeyler almamaya bunlar merdiven altı ürünler güvenipte almayın
NariNariKiminYari melek7_3 cildini seven kimse kullanmaz bu saçma sapan markaları. Üstüne biraz daha ekleyip daha kaliteli bir ürün almanızı tavsiye ederim 🩷
ArvenMom melek7_3 doktorum hiç bir işe yaramadığını söyledi fenomen şişirmesi cilt tipinize göre dermatologdan yardım alın
ArvenMom melek7_3 gerçek kore ürünü değil şuan benim kullandığım gerçek kore ürünü var nemlendirici sürdüğümde yüzüm bütün gün pürüssüz oluyor 😂☺️
Sermec27 princees yani bir sıkıntı yaşamadım ara ara sürüyorum cildim parlıyor onu sürünce ama herhangi bir yan etki yaşamadım