Efnans_Mom minikkurabiyee 😂😂 1- FAVORİM.. La case de papel mükemmel (dizi) 2-Deadpool serisini izlemenizi tavsiye ederim galiba 3-4 bölüm ayrı ayrı (film)bunlar 3- breaking bad (dizi) ölecek olan bir adamın ailesine para bırakmak için uyuşturucu üretmesini anlatıyor. 4- House of dragons( dizi) game of throns (dizi)izlediyseniz onun öncesini anlatıyor izlemediyseniz önceki game of thrones’u izlemenizi arkasına house of dragons izlemenizi tavsiye ederim. Ejderhalar la ilgili diziler. 5- vis a vis (dizi) suçsuz yere hapishaneye giren bir kadını anlatıyor. 6- MARVEL TÜM SERİLERİ ( Hepsi birbirinden mükemmel) bilim kurgu 7- Hızlı ve öfkeli serisi bölüm bölüm (film) 8- Kağıttan Hayatlar (film) duygusal güzel 9- yeşil yol (film) duygusal çok güzel ağlatır 10- Hep yek (film) 2-3 tane var galiba güzel 11- Sağ salim serisi (film) 3 tane olması lazım… Şimdiden iyi seyirler 😂😂 aklıma gelenler bu kadar 😅 Bunların çoğu 6-9 sezon arası zaten
katilcivciv minikkurabiyee fragmanini izle canım. Ben her filimi izlemem bayar beni ama bu uzun zaman sonra baya ilgili bir şekilde izledigim filim oldu
minikkurabiyee katilcivciv çok teşekkür ederim 😍 bende her filmi diziyi izleyemiyorum çok merak etcem ki izleyeyim😂
turuncbebek minikkurabiyee you, away, if i hadnt met you, house, kuş uçuşu, bir skandalin anatomisi, neredeyse sıradan bir aile, börü, mezarlık dizileri hoşuma gitmişti. Film çok izleyen bir insan değilim gereksiz uzun geliyor bana 😄
minikkurabiyee turuncbebek çok teşekkür ederim bende her diziyi filmi izleyemiyorum sarması gerekiyor 😂😂
haticebero You The rain Stranger things Locke key La casa de papel Bunları izledim aklıma gelen bunlar hepsi çook güzel tavsiye ederim canım🌸
Birbahargunu Ya bu Netflixcilere soruyorum snowpiercer adını doğru yazdım umarım niye yarım kaldı ve Twd kesin bitti mi ya başka çekilmez mi ki benim tutkum walking dead
nimetbatu minikkurabiyee benim ordan izlediklerim Kuş uçuşu Yeşil yol Terzi Kulüp Squd game Zeytin ağacı Şahmeran Wednesday Atiye Mezarlık Pera Palas’ta gece yarısı Barış akarsu Pk Lohusa
minikkurabiyee nimetbatu çok teşekkür ederim izleyeceğim mutlaka şuan da mezarlık izliyorum çok iyi gidiyor
Ege- nimetbatu şimdi kapattım efsane bsy kaç keredir izliyorum baştan izlenmesi gereken dizileerin arasında
crybaby ladymoms_ fantastik bir dizi büyüler cadılar canavarlar falan var çok kaliteli dizi. Aslında daha iyi bir dizi varda Netflix te yok internetten “karnaval sokağını “herkese tavsiye ediyorum 🙏