pinar61 Kiramiz 2750den 6500-7000₺ oldu asgari ücret alıyoruz Pazar günü kızımın doğum günü var bütün moralim bozuldu Allah yardımcımız olsun kirada olanların 🥺
yavrupotuncek pinar61 hangi il canım bizim burda 7 bin bedava ki en düşük 8-9 binden 1+1 Lee basliyo ve oturulabilecek bir ev en düşük 13 binden basliyo
yakisiklinin_annesi pinar61 amin amin bizde de durum aynı 2 bindi 6 bin oldu kiramiz bir anda hazırlıksız olunca insan biraz sıkıntı yaşıyor
efeninannesi4207 pinar61 çok zor gerçekten hele askeri ücretle nasıl geçinecek insanlar biraz yapsalar şu zamı ölecekler sanki..Bizde 2,500 veriyoruz 2 ay sonra kaç yapacak bakalım bekliyoruz
yavrupotuncek pinar61 evet Trabzon’da çok pahalı ni şehir benim oturduğum evi gör berbat depremden dolayı tek bulabildiğim ev buraydi ve bende yedi bine oturuyorum şuan da da çıkma gibi bı durum var ve en asagi13-14 bin napcam bilmiyorum
atlasmommm yirmiyedimayisdersin bizimde aynı 13 bin veriyoruz 40 yıllık bina ve depreme de dayanıklı değil maalesef
Tomris-Hatun Hadi dediginiz sehirlerin bi ozelligi var guzel memlket bura denizli hic bi ozelligide yok 10 bin en kotusu neyine guveniosa bura
sencokbiliyon pinar61 evet bizimki de 3500den 12 ye çıktı. Ev sahibi olmak bir hayalken artık kiracı olmak da bir hayal olacak gibi bu gidişle.
Yorgun_ana112 pinar61 çarşıda 4+1 baya bı büyük evde oturuyorum kirası 8000 taşınıcam 1+1 evler 12 den basliyo
Simsimy pinar61 Trabzon’da aidatla birlikte 22 bizimkide. Kiralar fena.. Allah herkesin yardımcısı olsun.
asrinhatasi pinar61 trabzon’da evler cidden çok pahalı. 10bine oturuyoruz ama eski kiracıyız. Hatta en az 15 istedi de bizim 1 senemiz kaldı ısrar ede ede 10a düşürdük. Bizden sonra rahat 20 25e verir evi seneye.
momeymen pinar61 Allah yardımcın olsun. Bugğn bi teyzeyle konuştuk 1+1 giriş kata 10 bin veriyomuş. Kirayı damat ödüyomuş yoksa nasıl geçinecez aldığımız bi emekli dedi
Simsimy inci86 Bizim asgari ücret değil ama bu kira benim dudağımı uçuklatmıştı. Ankara’da kendi evimiz Trabzon’da oturduğumuz evle aynı minvalde. Kirası çok daha ucuz. Erzurum’da 17 veriyordum o çok geliyordu Trabzon’da 20’yi geçtik..