_Pnr_Kmrc_ Arkadaşlar 1 yaş bebeğimle ilk tatilim tecrübeli arkadaşlar denizde ne kadar süre vakit geçirebilir bebeğim gün içinde bir sefer mi girmeli defalarca denize sokabilirmiyim birde saat kaç arası uygun olur cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler💐
mervey0742 _Pnr_Kmrc_ biz büyükler olarak bile öğle vaktinde denize çok girmiyoruz genelde akşam üzeri 5 gibi fln giriyoruz daha uygun oluyor güneş açısından. Diğer sorularınız hakkında bilgim yok :)simdiden iyi tatiler:)
Mnli _Pnr_Kmrc_ biz günde 2 kere giriyoruz bebeğim yeni 1 yaşında oldu 1. Sabah 11.30 a kadar 2. Öğleden sonra 16.30 sonrası bazen birinci ya da ikinci havuz oluyor bazen ikisi de deniz hazirandan beri giriyor 2 ay olacak nerdeyse
Ecem__ _Pnr_Kmrc_ hava sicak yaz zsten biz 1 yasinda 14 aylikti aksam 5 te gidiyorduk 1 saat filan yuzduruyordum sonra cikinca kumda oynuyorduk yemek yedirip tekrar sokuyordum yarim saat sonra cikarip aksam gunes batana kadar kumla oynardim arabaya biner binmez bayilip gidiyordu..hasta vs hic olmadi aksam ustu sokmanizi tavsiye ederim..
Ecem__ _Pnr_Kmrc_ rica ederim canim 1 yasindaki bebegi gunesten koru aksam ustu su sicak oluyor hem kumda oynarken golgede sende rahat edersin 🥰
maygirl _Pnr_Kmrc_ sabahb19 a kadar griyoruz ogleden snradan 16 0pdan snra bebeim.okmasa bile amele gbi inanin o scakta o saatlerde grmem zaten😀 havuza zatrn grdirmioruz bebei enfeksiyon rski ile uv korumali mayo sapka gunes kremi ile 15 20 dk denizde diruyor bazen daha kisa uzeri golgelikli cadir su havuzu war tatli su şişe su ile dokdrduk golgede kumda sezling yainda oynuyor bnmki 14 aylik.10 dan snra 1 saat kadar cocuk clubunde takiliyor 11 16 arasi disarisi sahil flan yok cnku cok scak..