Ladimaki Yatağın ortasına koymuştum kendini ite ite yatağın ucuna getirmişti. Ilk önce şok oldum birimi getirdi diye korktum sonra takip altına aldım kendi itiyor kendini. Kizlar dikkat edin olmaz demeyin oluyor. Ben bile şaşırdım. Allah göstermesin.
yirmiyedimayisdersin Ladimaki tam 2 aylık iki haftadır yapıyor bunu, dönüyor kendini itiyor istediği yere Allah muhafaza dikkat edelim🥰
asell13 Ladimaki benim kızımda pusetten bile kaydırıyor kendini ayaklarını bana dayayıp köprü bile yapıyor 😂😂 minik jimnastikçiler 🫠🤍
Ladimaki yirmiyedimayisdersin Allah muhafaza Rabbim korusun evlatlarımızı. Sen napıosun nasılsın canım bebişle aran nasıl 😊
Ladimaki yirmiyedimayisdersin Çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda. Nasıl enfeksiyon kaptıkı nasıl oldu eğer bilgi alırsan bize de haber ver. Tekrar çok geçmiş olsun.
yirmiyedimayisdersin Ladimaki idrar yolu kana da nüksetti zaten uzamış sarılığı vardı çok güçsüz kaldı yatışta hava serum sıvı hepsi bir arada veriliyor çok dua edin lütfen 🥺
Ladimaki yirmiyedimayisdersin Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun. Korkma en azından doktorlar artık bilinçli tedavi edebiliyorlar hemen. Biran önce iyileşip evinize kavuşun inşallah.
yirmiyedimayisdersin Ladimaki amin çok yıprandım iki günde bile Allahım kimseyi düşürmesin evlatla sağlıkla