Bsmdg Emzirirken 2 memeyi de mi emziriyorsunuz yoksa tek meme ile bitiriyor musunuz. 2 meme emziriyorsanız önce sağ-sol emzirip bi dahaki sefer sol-sağ mı yapıyorsunuz. Emzirme danışmanları bu şekilde diyormuş bilemedim
tcetveli Bsmdg ben bazen sağ saol yapıyorum ama cocgunlukla sağı emdırdıysem ıkı saat sonra solu emzıyorum bazen de memenın sertlık durumuna göre sağ sol yapıyorum. Hep bu sekılde ılerledım 7 aylık olacaz
eymenesra Bsmdg uyuyana kadar iki memeyi de emiyor zaten benimki kolay uykuya dalamıyor en son hangisinden emzirdiysem onu değil diğerinden emziriyorum bazen ondan da emiyor ben şey duymuştum emzirdiğin memenden tekrar emince kilo alıyormuş bebek
kaderbilge Bsmdg 5 ay 18 günlüğüz bı emziriyorum sol gogusum sonra bidahaki emzirmede sağ sonra sol fln öyle bazen gogusum sert olursa onu emziriyorum direk öyle yani
gunes0312 Bsmdg hangi mememde bıraktıysam ondan başlıyordum genelde ilk on süt geldiği için onu emiyor sonrası kalıyor dedikleri için
Bsmdg eymenesra evet emzirdiğimiz memeyi yeniden emzirip diğerine geçmemiz gerekiyormuş bende öyle duydum. Acaba herkes böyle mi yapıyor diye meraklandım. Çünkü ben sırayla emziriyordum