mevraca Bunlar isilik mi alerji mi , doktor sinek ısırıgı dedi de bazen kızarıyor sonra böyle hal alıyor sinek ısırıgı degil ya ne anlamadım 3,4 gündür gecmedi
mavissss306_ mevraca benim kızımda da çıkmıştı ama komple vücudunu sarmıştı artık alerji demişti doktor hiçbir ilaç kullanmadık süt ürünlerini ben yemeği kestim her gün düş aldırdım kıyafetlerini iki kez duruladım o şekilde bir hafta içinde geçti
Arzuuras Aynısı benim kızımda da cıktı doktor bize de sinek ısırıgı dedi ama daha cok arattı tekrar doktora götürdüm antibiyotik verdi 2 gündür gecmeye başladı
Arzuuras mevraca ilaçları kullanın geçmezse test yaparız demişti doktor ama geçmeye başladı cok şükür sinek ısırıgıda olabilir alerjikte olabilir demişti
mevraca mematiii sinek ısırıgı degil ama ya cunku sırtı açık gezmiyor ve bazen belirgin oluyor bazen sönüyor
mematiii mevraca canım buaralar yaygınlaştı bebekleri ısırınca dokunabiliyor.Çünkü pis sinrklrrin emdiği kan o yüzden habere bile çıktı.Ve çoğu kişi o yüzden çocuğunu götürüyor hastanrye